Rekor Sayıda Oy Verildi! FIFA'nın Düzenlediği 'Kimin Taraftarı Daha Tutkulu?' Anketinde Fenerbahçe ve Galatasaray Taraftarları Kapıştı

FIFA'nın, Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları arasında düzenlediği ankete rekor katılım gerçekleşti.

Dünya futbolunun patronu FIFA, 13.5 milyon takipçili resmi Twitter hesabından Çarşamba günü Fenerbahçe - Galatasaray anketi yaptı.

'Hangi taraftar daha tutkulu' sorusunun yer aldığı ankete 1 milyon 574 bin 203 kişi oy kullandı.

İnanılmaz bir etkileşim yaratan anket için Fenerbahçe ve Galatasaray'ın resmi Twitter hesaplarının yanı sıra, iki ekibin eski yıldız futbolcuları da anketi paylaşarak oylamaya renk kattı.

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

Anketin kazananı ise Fenerbahçe taraftarı oldu.

Sarı-kırmızılılar yüzde 42,7 oy alırken, Fenerbahçe yüzde 57,3 oy alarak anketi önde bitirdi.

Anketi önde Bitiren Fenerbahçe ise bu tweetle son noktayı koydu.

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
YORUMLAR
27.08.2020

GS taraftarı başarı taraftarıdır. GS'nin taraftar grubu bile 2000 yılında 4 sene üst üste şampiyonluk geldikten sonra kurulmuştur. GS'nin kötü gittiği sezonlara bakın stadı neredeyse boş. FB'nin yaşadıklarını yaşasa piyasada GS'li kalmazdı.Bir de FB taraftarına bakalım. 2 sezondur tarihinin en kötü sezonlarını geçirmesine rağmen stadı her maç neredeyse full çekti. 7 yıldır kupa kazanamıyor ama stad dolu. Sonuç doğru yani.

27.08.2020

ben artık kaldıramıyorum, 5 yıldır FB yi takip etmeyi bıraktım. Dünyanın derdini ben mi çekeceğim, malsınız aq

27.08.2020

Adamların sahasının ortasına Ulubatlı Souness bayrak dikmiş. Yetmemiş adamların sahasında kupa kaldırmışsın. Onu da geçtim son 7 senedir şampiyon olamamış. Fakat her şeye rağmen hep stada gitmişler, takımlarını desteklemişler. İşte tutku budur. Tebrikler!

Ben de Fenerliyim ama yani tüm dertlerimiz milli, dini, siyasi ayrılıklarımız yetmezmiş gibi neden bir de tuttuğumuz futbol takımı sebebiyle ayrışıp birbirimize kin tutuyoruz? Yetti gayrı. Memlekette birbirine düşman olmayan iki kişi kalmadı.

TÜM YORUMLARI OKU (15)