Reklam Savaşları Sürüyor: Times Meydanı'nda 'Gülen'i Durdurun' İlanı

New York'un en ünlü bölgelerinden biri olan Times Meydanı'nda, FETÖ ve Fetullah Gülen hakkında ilan yayınlandı.

Şehrin en kalabalık mekanı Times Meydanı'nda bulunan dijital dev ekranda, 'Pensilvanya'da yaşıyor. 251 masum insanı katletti. Gülen'i durdurun' şeklinde ifadelerin yer aldığı görüldü.

Yerel saatle 17.30-18.00 (TSİ 01.30-02.00) saatlerinde yayınlanan ilanla FETÖ'nün karanlık yüzü Amerikalılara gösterildi.

'Stop Erdoğan' reklamı tepkilere yol açmıştı

Mart ayı başında Times Meydanı'na yakın 42. sokak ile 8. Cadde köşesindeki dijital ekrana 'Stop Erdoğan' (Erdoğan'ı durdurun) başlığıyla verilen reklam, Türk Amerikan toplumunun şiddetli tepkisine neden olmuştu.

Türk toplumu üyelerinin, söz konusu ilanı yayınlayan Outfront Media reklam şirketini arayarak, protestolarını ifade etmesi üzerine reklam kaldırılmıştı.

Daha sonra 6 Mart'ta Times Meydanı, Penn Tren İstasyonu ve Port Authority otobüs terminali gibi New York'un işlek alanlarında 'FETÖ'nün karanlık yüzünü ve dünya için oluşturduğu tehdidi' anlatan dijital ekranlı kamyonet dolaştırılmıştı.

'Stop Erdogan' Reklamına Karşılık Times Meydanı'nda 15 Temmuz'u Anlatan Dijital Ekranlı Kamyonet Dolaştırıldı

Kentte 3 gün boyunca dolaşan kamyonetteki dijital ekranda, 'Radikal, Yahudi düşmanı aşırılıkçı elebaşı Gülen, Pennsylvania'da yaşıyor. Gülen'i durdurun' ifadesinin yer aldığı görülmüştü.

DEVA Partili Metin Gürcan: "Tam bir stratejik iletişim kazası"

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Ayrıca bakınız 👇

Ankara Kalesi'ne 'Love Erdoğan' Görseli
Diyarbakır Kalesi'ne Kürtçe 'Biz Erdoğan'ı Seviyoruz' Pankartı Asıldı
İzmir'in Tüm İlçelerine 'Love Erdoğan' Afişleri Asıldı

Popüler İçerikler

Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
İlber Ortaylı'dan Ayasofya Tepkisi: ''Allah Cezanı Versin Senin''
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
14.03.2021

Nereden bakarsan bak büyük vizyonsuzluk ve bürokratik beceriksizlik örneği. Her şeyden önce "Stop Erdogan" ilanının üzerine "Stop Gulen" yazmak her ikisine de yabancı insanların gözünde Gülen=Erdogan eşitliğini doğurur. Bir ülkenin lideriyle kıytırık bir tarikat liderinin rekabete sokulması Türkiye'yi nasıl bir konuma düşürür o insanların gözünde?

Pasif Kullanıcı
14.03.2021

İkinci olarak da Gülen'i durdurmak Dışişleri Bakanlığının ve Amerikadaki Türk Büyükelçiliğinin işi. Yoksa Akp "monşerler" diye aşağılayıp küçümsediği, hariciye geleneğinden gelmiş deneyimli bürokratları merkeze çekip yerlerine E. Bağış, M. Kavakçı ayarında vasıfsızları doldurduğu için artık dış politikada kendini dinletemiyor mu? Beğenmedikleri eski Türkiye'de Abd Öcalan'ı hiçbir zaman doğrudan himaye etmeye cesaret edememişti. Öcalan hangi ülkeye sığınsa (Suriye, İtalya, Yunanistan, Kenya) hiçbir zaman peşi bırakılmadı, sonuna kadar o ülkelere yapılan baskıyla kovalandı. Ama bugün Abd, Türkiye'den çekinmeden kıçıkırık bir tarikat liderini göstere göstere muhafaza edebiliyor. Demek ki hariciyede bir şeyler çok ters gidiyor.

14.03.2021

hazinenin parasiyla new york ta reklam vermek

14.03.2021

yine kazanan Amerika anasını satayım

TÜM YORUMLARI OKU (22)