Reklam Arasında Tepki Alan Acun Ilıcalı, Seda'nın Rio Ödülünü Berna'ya Verdi

Survivor All Star 2024'ün son bölümünde yarışmacılar büyük ödül için bu defa dans ettiler. Rio'ya gitmek için dans yarışı yapılan gecede jüri oylamasıyla gidecek isimler belli olurken, Berna'nın kazananlar arasında yer almamasına canlı yayında gelen tepkiler sonucu Seda ödülden men edildi.

Survivor All Star'ın son bölümünde yarışmacılar büyük Rio ödülü için parkur yerine dans pistinde kıyasıya bir yarışa girdiler.

Jüri üyelerinin puanlamasıyla Rio'ya gidecek yarışmacıların seçileceği gecede daha sonra canlı yayına geçilip yarışmacıların dansları bir de sosyal medyada soruldu.

Berna'nın enfes dansının gözardı edildiği gecede Seda'nın geçtiğimiz sezonlarda Edis'in arkasında yaptığı dansın aynısını yaparak Rio adayları arasında gösterilmesi canlı yayında sosyal medyadan yoğun tepki görürken, reklam arasında hızlı bir karar değişimi yaşandı.

Berna için gelen tepkilerin ardından Seda'yı kazananların yanında alarak kaybeden yarışmacılar arasına dahil eden Acun yaptığı hareketle Seda'yı şaşırtırken, bu ani değişikliğe yorum yağdı.

İşte o anlar:

Söz konusu olaya gelen yorumları da buraya bırakıyoruz:

twitter.com

👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

👇

twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

"Survivor'da Cinsellik Nasıl Oluyor?" Sorusuna Yunus Emre'den Yanıt
Sunucu Kendisinden 30 Yaş Büyük Evli Adama "Kocam" Lafını Duyunca Çıldırdı: "Şere*siz!"
Restoranda Artan Yemekleri Kaba Koyan Kadın Demet Akalın'ın Eleştirilerine Ateş Püskürdü!

Popüler İçerikler

Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
YORUMLAR
01.02.2024

Bu Editör'ün anlattığı gibi olmadı alakası da yok. Seda ilk turu geçemedi. Yarışmanın birincisi olan Damla'ya +1 kisi götürme hakkı verildi. Damla, Seda'yı seçti kanka oldukları için Acun ile alakası yok. Sonra Acun dediki, +1 seçilen isimler ikinci tura kalanlardan olacakmış. Seda iptal oldu o sebepten, Damla da Hakan'ı seçti. Berna seçilmedi hiç. Onun üzerine Berna ödülü kıl payı kaçırdı diye, kendi kontenjanından hak verdi. O konuda Berna bgn elenmezse geçerli olacak. Yani reklam arasındaki tepkilerle olmalı o iş çünkü Seda zaten ilk turu geçememişti. Editör götünden hikaye uydurmuş.

01.02.2024

Z kuşağının önemli bir bölümü dün akşam survivorda bi kız rio ya gitsin diye kampanya yaptı sonra da seçim kazanmış gibi sevindiler,yeni nesil paldır küldür geliyor maşallah

01.02.2024

Kuralı patron belirler. Oturun yerinize. :)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ