Reina Saldırısından Yeni Görüntüler: Teröristin Elinde Flashbang'in Patladığı Anlar Kamerada

39 kişinin hayatını kaybettiği Reina katliamının bu görüntüleri ilk kez Ahmet Hakan'ın sunduğu Kanal D Ana Haber Bülteni'nde yayınlandı. Görüntülerde teröristin elindeki 'flashbang'i, yani şok bombasını kullanacağı sırada bir kişi tarafından tekmelendiği ve Reina'dan ayrıldığı anlar görülüyor...

Hürriyet'ten İsmail Saymaz'ın ele geçirdiği görüntülerde, terörist Abdülgadir Masharipov'un içerideki bir kişi tarafından tekmelendiği ve flashbang'in elinde patladığı görülüyor.

Reina'da yapılan incelemelerde teröristin şok bombası olarak bilinen 'flashbang' kullandığı tespit edilmişti. 

Atıldığı anda ışık ve yaklaşık 170 desibelin üzerinde bir ses dalgası yayan bomba kısa süreliğine sersemliğe yol açıyor.

Masharipov saat 01.27’de yerde saklanmaya çalışan bir grubun yanına yaklaşıyor. Bu sırada grubun içindeki bir erkek, kendisine yaklaşan ve üzerine eğilen teröriste birkaç tekme atıyor.

Saldırgan tekmeyi yiyince geriye doğru savruluyor ve elindeki ‘flashbang’ patlıyor, patlamanın etkisiyle yerde 10-15 saniye hareketsiz kalıyor.

10 saniye kadar sersemleyen saldırgan, kendine gelince hemen dışarı çıkıyor.

Polis ekiplerinin durduğu terörist, elindeki kanamayı gösteriyor...

Ve yaralanan Reina müşterilerinden biri olduğu yalanıyla olay yerinden uzaklaşıyor.

Teröristin sorgusu sürüyor, ilk ifadesinden öne çıkan başlıklar için 👇

Reina Saldırganı Sorguda: İşte İlk İfadesinden Öne Çıkan 8 Başlık

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
19.01.2017

ilk söylentilerde birden fazla kişi olduğu söyleniyordu.2.15e bakarsanız fotoğraf da ki adama benzemiyor.bu yakaladıkları adamın o olduğunu da nereden biliyoruz.dikkatli bakarsanız oda benzemiyor.bu eylemin isid eylem profiline uymadığını tüm uzmanlar söylüyor.kaldı ki isidci olsa ilk anda da kendini patlatırdı,yakalanma anında da en azından silahlı savunma yoluna giderdi.taşşak geçe geçe ambulansa alınan ve ertesi günü memleketine siktir olup giden amerikalı vatandaş her şeyi gayet net açıklıyor.yılbaşı gününde kontrollere takılmadan eylemi gerçekleştirip kaçmasının hesabını kime soracağız?millet koyun değil yün veren sazan olmuş.

19.01.2017

Sizin flashbang diyen azınızı gersinler.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ