Rehberlik Öğretmeni Değil Okul Psikolojik Danışmanı Olarak Çağrılmak İsteyen Kişiye Gelen Tepkiler

Yıllar içinde bazı mesleklerin iş tanımları değişmese de o meslekleri yapan kişilerin sıfatları değişti. Yüzyıllık mesleklere danışmanı, uzmanı gibi yeni sıfatlar eklendi ve meslek erbabları da bu şekilde çağırılmanın daha doğru olduğunu savunuyor. Bu da olaya hakim olmayanlar için günlük yaşamda zorluk çıkarıyor.

Son zamanlarda mesleklerin sıfatlarına gelen yeni eklemeler var. Tezgahtar yerine bireysel satış danışmanı gibi pek çok alışamadığımız titrle karşılaşıyoruz.

Meslek sıfatı olarak yaygın rehberlik öğretmeni yerine psikolojik danışman olarak bilinmek isteyen eğitimciler de bu furyaya dahil oldu.

Bir Twitter kullanıcısı da bu durumdan şikayetçi olacak ki tasarlanan stickerları paylaştı.

twitter.com

Tepkiler de gecikmedi.

twitter.com

Daha kısa bir sıfat da var.

twitter.com

Gardiyan ne ara değişti?

twitter.com

Resmi ağızdan yalanlayanlar oldu.

twitter.com

Böyle de başka bir tartışma var.

twitter.com

Durumlar karıştı.

twitter.com

Bu meslek grubuyla yaşanan olası diyalogları hatırlatanlar da oldu.

twitter.com

🤔

twitter.com

Gibi...

twitter.com

Siz ne düşünüyorsunuz?

twitter.com
Küfürsüz de Komik Olunabileceğini Kanıtlayan Kadınlardan Haftanın En Çok Güldüren Tweetleri
Kardeşi Gibi Gördüğü Kişinin Galerisinde Fotoğraflarını Gören Twitter Kullanıcısı Hayatının Şokunu Yaşadı
Yaptıkları Komik Mesajlaşmaları Paylaşarak İletişimden Maksimum Verim Alan Kişiler

Popüler İçerikler

İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
YORUMLAR
24.11.2023

Beyni olan her varlığın anlayabileceği bir konuyu parasını vererek herkesin okuyabildiği psikoloji mezunlarından dinlerseniz olacağı bu. Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümü mezununa sen psikolojik danışmanlık yapamazsın diyen birinin akli melekeleri ya yerinde değildir ya da Psikoloji mezunu olup PDR ye sarmaktan başka derdi olmayanlardandır.

24.11.2023

Pasta üç parça psikolog psikiyatr ve pdr bunlar arasında psikolog en az paya sahip diye böyle bir çekememezlik durumu var.

24.11.2023

çok komik gerçekten. adında psikolojik danışma geçiyor ama herkes rehberliğe odaklanıyor niye? psikolojik danışma bir uzmanlık alanıdır, kalın kafanıza sokun. YÖK UNVAN VERMEZ, 2005TEN BERİ, isteyen açar bakar. PSİKOLOJİK DANIŞMAN unvanı başta MEB olmak üzere birçok kamu kurumunda kabul edilen bir unvan. TACİZİ ORTAYA ÇIKARAN, ZORBALIKLARI ÖNLEYEN psikolojik danışmanları görmezden gelerek yazılan bu ucube içeriğin amacı sadece karalama. Hiçbir yeterliliği olmayan teorik testörler unvanımıza istedikleri kadar saldırsın, şımarık agresyonları ile anca klavyede konuşurlar

24.11.2023

ya kardeşim mal mısınız bu adam rehberlik yönetmeliğinin bilim kurulunda profesör ragıp hocamız bizim, inanılmaz ya adam mesleğimizin hakları için neler yaptı üç beş aptal neler demiş

24.11.2023

Mesleği için yaptığı savaş ünvan savaşı sanırım sadece. Çünkü her ne yaptıysa insanlar o haklar için bir şey dememiş. Ünvan için bir şeyler söylemişler sadece ve kesinlikle de haklılar.

TÜM YORUMLARI OKU (39)