Regl Şikayetiyle Hastaneye Gitti: Midesinden Çıkanlar Şoke Etti

Kayseri'de kilo ve regl şikayetiyle hastaneye giden 14 yaşındaki kızın midesinden ve bağırsağından çıkanlar herkesi şoke etti. Kızın midesinden 3.5 kilo saç kılı çıkarıldı.

14 yaşındaki bir kız, zayıflama ve regl şikayeti ile Kayseri Şehir Hastanesine başvurdu.

Kızın midesinde ve on iki bağırsağının tamamını kaplayan kıl yumağı tespit edildi. Ameliyata alınan kızın midesindeki ve on iki bağırsağındaki 3.5 kiloluk kıl yumağı, başarılı bir ameliyat ile çıkarıldı.

"Bu vakamız ilginç bir vakaydı. 14 yaşında bir kız çocuğumuz. Zayıflama ve adet görmeme şikayetiyle doktora başvuruyor'' diyen Kayseri Şehir Hastanesi Çocuk Cerrahisi Ana Bilim Dalı’ndan Doç. Dr. Murat Kabaklıoğlu sözlerine şöyle devam etti:

''Aile saç yediğini uzun zamandır biliyor ama muhtemelen hazmedileceğini düşündüğü için çok fazla önemsemiyorlar. Midede birikeceğini düşünemiyorlar. Bu yüzden de ne psikiyatrik yardım alıyorlar ne de doktora başvuruyorlar. Gittikleri doktor arkadaşta karındaki şişliği tespit ediyor. Görüntüleme yöntemleri ile midede kıl yumağı olduğunu tespit ederek bize yönlendiriyor. Bizde ameliyatını gerçekleştirdik. Midenin ve on iki bağırsak kısmının tamamını dolduran yaklaşık 3.5 kiloluk bir kıl yumağını ameliyat ile çıkardık."

Türkiye'nin Su Barındıran En Büyük Gölüydü: Pembe Rengi ile Ünlünen Meyil Obruk Gölü Tamamen Kurudu
Komşuya Bırakılan 4 Yaşındaki Çocuğa Taciz İddiası: 13 Yıldan 30 Yıla Kadar Hapsi İstendi
CHP'nin Maskotu Kedi Şero'dan Acı Haber: Yaşa Bağlı Hayatını Kaybetti

Popüler İçerikler

Benfica'da Şov Yapıyorlar: Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü Portekiz Ekibini Sırtlıyor
Ümraniye'de Suç Makinesi Dehşet Saçtı: Bir Kadın Polis Memuru Şehit Oldu!
Fenerbahçeli Eski Futbolcu Serhat Akın’a Silahlı Saldırı: Ayağından Vuruldu
YORUMLAR

Maalesef saç yeme hastalığı kendini "mükemmeliyetçi" sanan ailelerin kız çocuklarının en büyük sorunlarindan biri. Kilo, başarı, derslerde zayıflık ve ya performans kötülüğü gibi konularda kız çocuklarını ağır darlayan aileler sorunu. Yalnız ne biçim ülkeysek enetelektueli de ,cahili de kız çocuğunun üzerinde tepiniyor..😒😒

28.09.2024

Ailenin duyarlılığı, çocuklarının sorununu çözmek için yardım almak amacıyla psikiyatrist kapısı aşındırması, çocuklarını bu denli umursuyor olmaları gözlerimi doldurdu. Zavallı çocuk, henüz 14 yaşında.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ