Refika Birgül'ün Ekmekten Yaptığı Fakirliğimizi Yüzümüze Vuran Gariban Köftesine Gelen Yorumlar

Türkiye'nin dünyada gıda ucuzlarken gıdanın pahalandığı tek ülke olması, proteine erişimin kısıtlılığı, mevsim meyve sebzelerinin bile ateş pahası olması pazara markete çıkan herkesin bildiği şeyler. Durum böyle olunca da ülkece ün yapmış şefler halkın bütçesine göre tarifler paylaşıyor. Refika Birgül'ün yaptığı son tarif ve videodaki detaylar ise hem üzdü hem de kendi halimizi düşündürttü.

Refika Birgül reklamcılık, girişimcilik, medya gibi pek çok farklı alanlarda çalışmış olsa da ülkenin geneli kendisini pratik tarifleri ve yemek programlarıyla tanıyor.

Pek çok farklı markayla çalışan ve büyük bir hayran kitlesi olan ünlü TV ve İnternet şefi tariflerini her platformda takipçileriyle buluşturuyor.

Video şöyle...

Videoda pek çok ibretlik ifade vardı.

Ve bunlar pek çok kişinin gözünden kaçmadı.

Keşke israf temalı videolar izleyebilsek.

Et gibi hissettiren kimyon detayı ise herkesin dikkatini çekmiş.

Keşke

👇

Afiyet olsun.

Türkiye'de Pahalılıktan Bir Kadının İşe 'Beslenme Çantası' Götürmek Zorunda Kaldığını Anlatması Tepki Topladı
Pavyonda Çalışan Bir Konsomatrisin Ağzından İçerde Yaşanan Acayip Durumları Öğrenince Şaşıracaksınız
Askere Giden Sevgililerinden Aldıkları En Komik Mesajları Paylaşarak Hepimizi Güldüren Kişiler

Popüler İçerikler

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
14.07.2023

Refika çok tatlı ve seviyorum, ama bu gibi tariflerinde çok fazla güzelliyor konuyu. İyi bir şey yapmaya çalışıyor anlıyorum da, aynı öyle oldu, onun gibi oldu gibi ifadeler kullanmasa. Karnabahardan iskender yaptı, aynı gibi anlatyor. Besin değeri denen bir şey var tatlı Refika. Ekmeğine yağ sürme bunların. Olmaz olsun böyle tarif de.

Çok sevme bence. Bu kadın annesi ve babasıyla birlikte bir özel hastanenin sahibi. Yıllardır hastalara yapılmayan işlemleri yaptık göstererek SGK'yı dolandırıyorlar. Defalarca kez ceza yediler hala akıllanmadılar, şu anda bilmem kaçıncı soruşturmaları devam ediyor.

14.07.2023

keşke bu tarifi israf önleme diye verseymiş demişler de gözü kapatmakla gece olmuyor ki?! fakiriz işte. dımdızlak fakiriz.

14.07.2023

Refika yorumlara göre içerik hazırlıyor. Kadın ne yapsa o para yok diye ağlayan yavşaklar dolu videolarının altı. Kitlesine göre hareket ediyor, çokta başarılı bence. Paranız varsa refikanın kuzu makatında Marine billur tarifini de yapabilirsiniz. Ama mutfağı şekillendiren en önemli şey ekonomidir. Ekonomi kötü diye hayattan zevk almayalım mı? Yürü Refika kadının dibisin!

TÜM YORUMLARI OKU (14)