Reenkarnasyon mu? Hatay'da Bir Kadın Önceki Hayatında Hamileyken Kocası Tarafından Öldürüldüğünü İddia Etti!

Çoğu inançta yer alan reenkarnasyon, 'ruh göçü' olarak biliniyor. Vefat eden bir insanın, ölümünden sonra ruhunun başka bir bedene geçerek yeni bir yaşam sürdürdüğüne inanılıyor. Yani ruhun asla ölmediğine, sadece ruhun içinde olduğu bedenlerin değiştiği düşünülüyor. Bazı kişiler, reenkarnasyonun saçma olduğu düşünse de birçok kişi bunu deneyimlediğini söylüyor. Bu deneyimlerden biri de Türkiye'de geçiyor! Sizi şaşkına çevirecek ve sizin reenkarnasyonun gerçekliğini yeniden sorgulamanızı sağlayacak bu olayı duymaya hazır olun!

"Bir önceki hayatımda kocam beni öldürdü.”.

Hatay'ın Döver köyünde yaşayan 18 yaşındaki Demet Kızılkan, önceki yaşamında Besime Yayar adında bir kadın olduğunu iddia etti. Hamileyken kocası tarafından boğularak öldürüldüğünü söyledi. Bu olay araştırılmaya başlandıktan sonra gerçekten de geçmişte Besime Yayar adında bir kadının hamileyken kocası tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Bu olay, bir şok etkisi yaratmaya yetiyorken daha da ilginç başka bir iddia gündeme geldi.

Aynı zamanlarda 12 yaşındaki bir kız çocuğu da kendisinin önceki hayatında Besime Yayar olduğunu iddia etti.

Bu iddiaların sahibi olan İpek Kart, 'Önceki yaşamımda Besime Yayar'dım. Ben hamileyken kocam beni damdan iterek öldürdü.' dedi. İki farklı kadın, aynı ruhu taşıdıklarını söylemelerine rağmen onların farklı hikâyeler anlattıkları ortaya çıktı.

İki kadının da aynı ruhu taşıdıklarını iddia etmelerinin üzerine olayın derinliklerine inildi.

Araştırmacılar, epey tuhaf buldukları bu olayı incelemeye başladı. Farklı yerlerde bulunan iki farklı kadının aynı zamanlarda Besime Yayar olduklarını iddia etmesini ve aynı ruhun iki bedende nasıl bulunabileceğini sorguladı. Bunun dışında ölüm şekillerini farklı anlatmaları da şüphe uyandırdı. Araştırmacılar, birinin yalan söylemiş olma olasılığı da düşündü. En sonunda bu karmaşıklığı gidermek için çalışmaya başladılar.

Demet ve İpek, araştırmaların yapılması için Besime Yayar'ın öldürüldüğü eve götürüldü. 12 yaşındaki İpek, Besime Yayar'ın annesi Fatma Hanım'a, "Anne, neden mezarıma gelmedin?" diye sordu.

Fatma Hanım ise 'Geldim, kızım. Bebeği karnında ölen talihsiz kızım benim. Mezarının başında ağladım ve hâlâ her gün ağlıyorum.' dedi. İpek, bir önceki yaşamına dair her şeyi anlattı.

Besime'nin asıl ölüm sebebi ortaya çıktı.

Demet Kızılkan şunları söyledi: 'Ben Besime iken kocamla avluda tartışıyorduk. Sonra boğazımı sıkmaya başladı ve sonrası yok.' Bu yüzden Demet boğularak öldüğünü düşünmüştü. Oysa Demet'in sandığının aksine asıl ölüm sebebi farklıydı. Kocası, avluda Besime'nin boğazını sıkarak onu bayıltmıştı. Ardından onu çatıya çıkarmış ve aşağıya atmıştı.

Anne karnında ölen talihsiz bebek de reenkarne olmuş olabilir miydi?

Araştırmalara, anne karnında ölen bebek de dahil edilmeye başlandı. Ardından Besime'nin annesi Fatma'ya şu soruldu: 'Fatma Hanım, sen kızının mezarına gittiğinde daha anne karnında doğmadan ölen torunun için de dua ettin mi?' Fatma Hanım ise bu soruya karşılık olarak 'Hayır, ben hep talihsiz kızım için ağladım. Bebek kimsenin aklına bile gelmedi.' dedi.

2 farklı bedende yeniden yeşeren bir hayatın devamı...

En nihayetinde ulaşılan sonuca göre Besime Yayar, Demet Kızılkan olarak dünyaya gelmişti. İpek ise onun henüz karnındayken kaybettiği bebeğiydi. Anne karnındaki bebek, herhangi bir kimliğe sahip olmadığından İpek, kendini Besime olarak hatırlıyor olabilirdi.

Besime'nin ölümündeki karmaşıklık da gün yüzüne çıktı.

Araştırmaların sonuna gelindiğinde ortada hâlâ büyük bir soru işareti vardı: Demet ve İpek, neden Besime'nin ölümünü farklı şekilde hatırlıyordu? Bunun için de mantıklı bir açıklama geliştirildi. Demet'in önceki hayatındaki ölümünü yanlış hatırlamasının sebebi, boğulduktan sonra bayılmasıydı. Demet, bilinci kapandığı için orada öldüğünü düşünüyordu ancak bilinci açık olan anne karnındaki bebek, bu olayın devamını hatırlıyordu. Yani aslında her ikisi de ölüm sebepleri hakkında doğruyu söylüyordu. Bu ilginç olayın gerçekliği hakkında birçok fikir ayrılığı var. Peki, bu olay hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Ölü Sanıp Morga Kaldırmışlar! Magazin Gündeminden Düşmeyen Demet Akalın'ın Duygulandıran Acı Dolu Hikâyesi
Kendisini Ablasıyla Aldatan Sevgilisinin Düğününe Katılmayacağı İçin Evlatlıktan Reddedilen Talihsiz Kadın
Olmaz Olsun Böyle Aşk: Takıntılı Olduğu Kadının Cesedini Mezarından Çıkarıp Tam 7 Yıl Onunla Yaşayan Adam
Zamanda Yolculuk Yapan Bile Var! Reddit Kullanıcılarının Karşılaştıklarını Söyledikleri Paranormal Olaylar

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
YORUMLAR
05.07.2022

neden hep Hatay'da oluyor bu mevzular? bilen var mı?

05.07.2022

Ufo ile alakalı her şey de Amerika’dadır ya, ondan olabilir :))

05.07.2022

Yine ve yine Hatay... Bununla ilgili vakti zamanında bir kitap okumuştum. Kitap reenkarnasyon üzerine örnek vakalardan oluşuyordu. Tamamı İskenderun ve Hatay'da geçiyordu. Bir tane farklı şehir yoktu. İlginç.

05.07.2022

içtikleri su da birşey mi var acaba :) dünyada ki örnekleri hep hindistanda nedense...

05.07.2022

abi araştırılıyor deyince ben de bilimsel bir şey falan bekliyorum meğersem tahmin yapıp olayın inandırıcılığını sağlama almışlar he mk he

TÜM YORUMLARI OKU (35)