Reenkarnasyon Gerçek mi? 70 Yıl Önce Ölen Kadını Görünce 'Bu Benim' Diyen 2 Yaşındaki Küçük Kız

TikTok'ta @gi_gi216 adlı kullanıcı, 2 yaşındaki kızının söyledikleri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

2 yaşındaki kızıyla oturma odasında oturan kadın, kızının bir anda kalkıp masada duran fotoğraf çerçevesine gittiğini fark etti. Annesinin 70 yıl önce ölen büyükanne ve büyükbabasının fotoğrafını alan 2 yaşındaki kız, büyükanneyi göstererek 'Bu benim' dedi.

Annesi, fotoğrafı gördüğü an yüzünün şekli değişen 2 yaşındaki kızının, o fotoğrafta yer alan 70 yıl önce ölmüş kadının kendisi olduğundan bir hayli emin olduğunu söylüyor.

Video için 👇

'2 yaşındaki kızım benim büyükannem ve onun annesinin resmini buldu. Kızım, büyükannemin annesi olduğunu iddia ediyor...'

Popüler İçerikler

Devasa Küpün İçinde 400 Bin İnsan Olacak! Suudi Arabistan Dünyanın En Büyük Binasını İnşa Ediyor
Avrupa Yakası'nın Sedef'i Suna Keskin, Gülse Birsel'in Veda Paylaşımına Sessiz Kalmadı
TUSAŞ'a Terör Saldırısı Sonrası Instagram, YouTube, Twitter, Telegram ve TikTok'a Erişim Kısıtlandı
YORUMLAR
05.03.2022

buna en inandırıcı hikaye hindistan da bir çocuk ben şu kişiyim deyip ailesini bulup katilini yakalatmıştı.

05.03.2022

Gerçek tabii ne sandınız?! Reenkarnasyon gerçek, Kar Adamı Yeti gerçek, Loch Ness Gölü Canavarı gerçek, altından ırmaklar akan cennetler gerçek, huriler gerçek, gökkuşağının sonundaki bir küp altın gerçek.

05.03.2022

Cennet cehenneme inanmayan hesapta aydınlar konu faldı , reenkarnasyondu , bizi uzaylılar getirdi gibi konular oldumu bir anda insanı dumur edebiliyorlar. Ha bide bilimsel açıklama getirmeye çalışmaları o ayrı bir eğlence.

05.03.2022

Lann zatten cennete 70 huri saraylar sütten baldan şaraptan ırmaklardan daha inandırıcı uzaylıların bizi yaratması. Hayır kimsede sormuyor kardeşim ya kadınlar ne olacak diye?

TÜM YORUMLARI OKU (14)