Reddit Yakında Mobil Oluyor

Android uygulaması beta aşamasına giren Reddit için iOS uygulaması da yakında kullanıcılarla buluşacak.

İstifalar, ithamlar ve tepkiler eşliğinde zor bir 2015 yılı geçiren Reddit, 2016’ya temiz bir sayfa açarak girmek istiyor. Uzun zamandır mesafeli yaklaştıkları mobil platformlarla yakınlaşmaları da bunun önemli bir göstergesi. Tartışmalı CEO Ellen Pao‘dan görevi devralan yeni Reddit patronu Steve Huffman, 2015 yılına dair detaylı bir inceleme yaptığı blog yazısının ardından mobil arenada boy göstereceklerini müjdeledi.

Web 3.0 felsefesinin en önemli temsilcilerinden olan Reddit için bir Android uygulamasının bir kapalı beta sürecinden geçtiği duyuruldu. Benzer şekilde Apple’ın mobil cihazlarına özel bir iOS uygulaması da yakın zamanda yayınlanacak. Reddit’in şimdiye kadar mobil uygulamalardan bu kadar uzak durması ilginç bir durum. Onun yerine Ruby gibi pek çok üçüncü parti uygulama Reddit kullanıcılarına -sentetik bir deneyimle- mobilde kullanım sağlıyordu.

Beta testlerinin tamamlanmasının ardından, milyonlarca Reddit üyesi fikirlerini mobil uygulamalar aracılığıyla özgürce paylaşabilecek. Uygulamaların nihai sürümlerinin ne zaman yayınlanacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Bilgi Çağı

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!