Recep İvedik 6'ncı Filmiyle Beyaz Perdeye Geri Dönüyor: İşte Fragman ve Gelen Tepkiler

Recep İvedik serisi tüm hızıyla devam ediyor, 6. filmin fragmanı yayınlandı ve çıkış tarihi belli oldu!

Recep İvedik 6'nın vizyon tarihi fragmanı ile birlikte duyuruldu, fragman YouTube'da 1 günde 3 milyon izlenmeyi aştı!

Şahan Gökbakar sosyal medya hesaplarından ve YouTube kanalından duyurulan fragman kısa sürede milyonlara ulaştı. Film 8 Kasım'da vizyona giriyor.

2008'deki ilk filminin ardından 11 yıla 6 film sığdıracak olan Recep İvedik, gişe rekortmeni unvanını da koruyor.

Recep İvedik 5 toplamda 7.5 milyona yakın gişesiyle ilk sırada, Recep İvedik 4 ise 7 milyon 300 bin seyirci ile onu takip ediyor.

İşte Recep İvedik 6 fragmanı.

Twitter'dan da fragmana tepkiler gecikmedi:

@natebadfellas

Kimileri film için oldukça heyecanlıydı,

@oldbutgoodd9

@abibosver

@gkeykey

Kimileri ise tepkiliydi,

@kertitaph__

@presentallanpoe

@sametic88

@valverdeoutttt

@koraymadafucx

@UgurcanOzcan1

@uysalcann

Popüler İçerikler

Dünya Basını Derbiyi Nasıl Gördü? Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Manşetleri
Diyarbakır’da Kaybolduktan 19 Gün Sonra Ölü Olarak Bulunan Narin Güran’ın Adli Tıp Raporu Tamamlandı
MasterChef'te Mide Bulandıran Olay: Yemeğin İçinde Kımıldayan Şey Kurt mu?
YORUMLAR
06.10.2019

Recep İvedik filmleriini bokluyoruz çünkü son derece kötü bir film serisi. İmdb'da 5 üzerinde puan almış film yok. Serinin güldürmek için kullandığı tek unsur kaba bir insanın kendine uygun olmayan mekanlarda nazik insanlara kötü davranması. 5 filmdir aynı konu farklı şekilde karşımıza çıkıyor. Ha izlersiniz, gülersiniz, eğlenirsiniz ki özellikle 15 yaşın altındaysanız çok eğlenebilmeniz mümkün. Ancak bu filmlerin kötü olduğunu değiştirmez.

Pasif Kullanıcı
07.10.2019

aynen,filmin bunca insan tarafından izlenip güldürüp kazandırıyor olması iyi oldugu anlamına gelmez,sadece onların beyin yoksunu oldugu anlamına gelir.açık ve net.kimse kusura bakmasın.

06.10.2019

Şahan zamanında atvde çok iyi işler yaptı. Değişik karakterler tiplemeler falan. Ancak gördü 5 qlü primatların sevip para kazanabileceği tek karakter vardı. Ondan yürüdü işte adamın yerinde olsam ben de yapardım .

06.10.2019

Mr. Bean'i, Pembe Panter'i komik bulup izlemekten gocunmayanların konu kendi komiğimiz olunca böyle kasılması tuhaf doğrusu. Karagöz de böyle cahil ve kaba adam tiplemesinin sivriltilmiş hali değil midir? Komedinin özü kendimize özgü bayağılıklarımızı göze sokup alt metinde böyle yapma, yapınca çok çirkin oluyor demek değil midir? Kasılmayın, gidin, gülün, içinizdeki Recep İvedik'i eğitin ve unutun.

06.10.2019

ben onları da hiç beğenmem gülemiyorum öyle yapımlara. salak ya da kaba saba bir karekterin yaşadıkları cidden komik gelmiyor bana. başta da bu adam. ayılık ve pislikle insan mı güldürülür diyorum...

TÜM YORUMLARI OKU (37)