Realme 9 Pro+ Sağlık Özelliği Twitter'dan Duyuruldu! Akıllı Telefonlar İçin Bir İlk olacak

Realme akıllı telefon sektöründe payını büyütmek için yeni teknolojileri test etmeye devam ediyor. Şirketin başkan yardımcısı Madhav Sheth, Realme 9 Pro+ modeliyle gelecek teknolojiyi Twitter’dan duyurdu.

Realme geçtiğimiz ay 9i modelini satışa sunmuştu. Çinli üreticinin 15 Şubat tarihinde Realme 9 Pro ve Realme 9 Pro+ modelleriyle seriyi genişletmesi bekleniyor.

Realme Başkan Yardımcısı Sheth, Realme 9 Pro+'nın nabzınızı ölçmek için bir kalp atış hızı sensörüne sahip olacağını söyledi. Bu Realme telefonları için bir ilk olacak.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Başkan Yardımcısı ayrıca akıllı telefonun kalp atış hızını ölçmek için ekrandaki parmak izi tarayıcısını kullanacağını gösteren bir video paylaştı.

Şunu belirtmekte fayda var; Realme cihazlarla elde edilen veriler bir teşhis veya tedavi amaçlı kullanılamıyor.

Realme 9 Pro + modeli ayrıca Dimensity 920 işlemcisiyle Avrupa pazarında satışa çıkacak ilk akıllı telefon olarak kayıtlara geçecek.

Ekran içi parmak izi okuyucu teknolojisiyle geleceği kesinleşen Realme 9 Pro serisinde AMOLED ekran kullanılacağını ön görmek yanlış olmaz. Ayrıca Sheth tarafından paylaşılan videoda ön kameranın telefonun ortasındaki bir delikte yer aldığı da görülüyor.

İlginizi çekebilir:

3 Dakikalık Şarj ile 2.5 Saat Video İzleme Sunan Yeni Realme 7 Pro Türkiye'de: İşte Hızlı Şarj Özelliğiyle Sizi Memnun Edecek Olan Realme 7 Pro
Çinli Teknoloji Şirketi Realme, 5G Uyumlu Q2 ve Q2 Pro Telefonlarıyla Pazardaki İddiasını Sürdürüyor

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Tesadüfen Bir Evde Bulundu: 2. Abdülhamid'e Ait Olduğu Düşünülen Robdöşambrın Restorasyonu Tamamlandı
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
01.02.2022

çin markası sırf pişmanlık

03.02.2022

Bu sepepten dolayı Türkiye de dahil bir çok ülkede Xiaomi, ve turefleri telefonlar var.asil pişmanlık marka bağımlısı olan sizler ve sizin gibilerdir.Para veriyorsan ve bunun karşılığını alıyorsan tabikide,senin verdiğin 20 bin TL'ye karşılık ben 4 bin TL'ye de aynı hizmeti alıyorsan durum ortada NOKTASI VE VİRGÜLÜ İLE....

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ