Real Madridli Golcü Benzema Fatih Belediyesinin Düzenlediği İftar Programına Katıldı

İftar programı için Fatih’e gelen Cezayir asıllı Fransız futbolcu önce Fatih Belediyesine gelerek Fatih Belediye Başkanını makamında ziyaret etti.

Ünlü futbolcuyu makamında ağırlayan Başkan Demir, Benzema’ya Fatih’in tarihi ve tarihi eserleri hakkında bilgi verdi. Uzun sohbetin ardından Başkan Demir, Benzema’ya Süleymaniye Camii’nin minyatürünü hediye etti.

Benzema ve başkan Demir daha sonra amatör futbolcu iken kaza geçirip yatağa mahkum yaşayan 45 yaşındaki Zekeriya Akgül’ü evinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında duygulu anlar yaşandı.

Ünlü futbolcunun mahallelerine geldiğini duyan çocuklar Benzema’ya yoğun ilgi gösterdi.

İspanya La Liga'da Real Madrid forması giyen Fransız oyuncu Karim Benzema ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir oradan Haseki Sultan Külliyesi önünde kurulan sokak iftarına konuk oldu.

Benzema ve Demir, burada iftarını birlikte açtı.

Ramazan nedeniyle Türkiyeyi ziyaret eden müslüman oyuncu iftar öncesi Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ile birlikte ilçede yardıma muhtaç ailelere gıda yardımında bulundu.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
YORUMLAR

Yarın spor gazetelerimiz: Fotomaç:Benzema, Beşiktaşla el sıkıştı. AMKSPOR: Benzema resmen Galatasaray'da. Fanatik: Fenerbahçe Benzema'yı İstanbula getirdi. Yönetim Van Persie'nin yerine Benzema ile görüşmelere başladı.

07.06.2017

Allah orucunu kabul etsin ne diyeyim birde yardım yapmış helal olsun Fatih Belediyesi'ni kutlamak lazım böyle bir yıldızı ağırladığı için

07.06.2017

Ahmet Çakar aklı sıra dalga geçmiş de Benzemanın adı gerçekten Kerimdir.Kerim Arapça asıllı bir kelime olup cömert manasına gelir,bu kelime dilimize de Arapçadan geçmiştir, ingilizcede Karim diye okunur hepsi bu, bunun başka birçok òrneği var misal; Şhakira. Arapçada şâkira diye okunur şükredici kadin manasindadir Turkcemize bu isim 'Şakire' diye geçmiştir,iki iki daha dört Abuobakarin gerçekte Ebu Bekir olması gerçeĝi kadar net. Şimdi birazdan birileri gelip dalga geçer benimle ama cehalet kötü şey,çok bilmişlik ukalalalık taslayıp cehaletini pazara çıkarmak, tiye alayım derken tiye alınmak ancak ahmet çakar gibi cahillere yakışır.

07.06.2017

+Burak Parlak Kendi kendime niye tripleniyim lan değişik, gayet açık değil mi kime ve neye triplendiğim? Bu ülkede kocaman cehaletini unutup komedyencilik oynayarak her cacıktan komedi malzemesi çıkaranlara, bilmeden etmeden her haltı tiye alanlara benim tepkim! sen de büyük ihtimalle beyaz futbol hayranı falansındır ki hocacığına laf edilmesini kaldıramadın, olayımızın fatıma ismiyle hiçbir alakasi olmamasina rağmen madem sordun engin arapça bilgimle seni aydinlatiyim birader; fetame sutten yeni kesilmek anlamina gelir,Fatima ise sütten yeni kesilmiş kiz çocuğu manasina gelir òzbe öz arapça kökenli bir kelimedir.hristiyanlikla uzaktan yakindan alakasi yok, oyle her duyduguna inanma arastir biraz, ve son olarak tüm bunlari bilmem için biyerlerden bakmama gerek yok zira benim hayatim arapça ok! Cehaletini sergileyecek kadar cesur olduğun için tebrikler ne diyim.yaylanabilirsin şimdi.

TÜM YORUMLARI OKU (6)