"Real Madrid Bu Yaz Yıldız Transfer Etmeyebilir"

Real Madrid başkanı Florentino Perez, kulübün bu yaz yıldız transferi yapmayabileceğini açıkladı.

Florentino Perez'in Real Madrid başkanlığı yaptığı her iki dönemde de yıldız transferi bir gelenek haline geldi.

Şampiyonlar Ligi kupasını 10. defa kazanan Real Madrid'in başkanı Perez Cadena Cope 'a yaptığı açıklamada 'İyi oyuncuları severim, ama en çokta Real Madrid'de oynayanları severim.' dedi.

Florentino Perez, Luis Suarez'le ilgili olarak sorulan bir soruya 'Kadromuzu güçlendirmeye devam edeceğiz. Ancak futbol dünyasında neredeyse yıldız kalmadı, hepsi Real Madrid'de.' şeklinde ilginç bir cevap verdi.

Son olarak Real Madrid'li futbolculara transfer teklifi gelip gelmediğinin sorulması üzerine Perez 'Diğer kulüplerin başkanlarıyla arkadaşız. Bir oyuncuyu istediklerinde beni ararlar. Fakat bu yaz beni ararlarsa onlara satılık oyuncumuz olmadığını söyleyeceğim. Yine de belli olmaz, geçen sezon kimsenin tahmin etmediği bir anda Mesut Özil'i sattık. Futbol böyledir.' diyerek cevapladı.

Florentino Perez daha önce Alvaro Morata'nın takımdan ayrılabileceğini söylemiş, bunu Morata'nın tıpkı Daniel Carvajal gibi ileride hazır bir şekilde Real Madrid'e dönmesini arzuladıkları için istediklerini ifade etmişti.

Goal.com

Popüler İçerikler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı