Rasim Ozan Kütahyalı’nın İddiası: Serhat Akın’ı Kim Vurdu?

Şimdilerde yorumculuk yapan eski futbolcu Serhat Akın, geçtiğimiz günlerde program çıkışında ayağından silahla vurulmuştu. Daha önce tehdit edildiğini açıklayan Akın’ın sağlık durumu iyiye giderken, Rasim Ozan Kütahyalı saldırıyı yeni yeni ortaya çıkan “Z tip mafyalardan” birinin yaptığını iddia etti. Kütahyalı ayrıca, bu mafya grubunun Fenerbahçe tribünlerinden bir grupla da ilişki olduğunu söyledi.

Daha önce tehdit edildiğini açıklayan Serhat Akın, Beykoz’da program çıkışında saldırıya uğramış ve ayağından vurulmuştu.

Sağlık durumu iyi olan Serhat Akın, iki ameliyat geçirdi.

Savcılığın soruşturma başlattığı olayda saldırgan ise henüz yakalanamadı.

Rasim Ozan Kütahyalı, polis müdürleri ve savcılık ile görüştüğünü, saldırının yeni yeni ortaya çıkan “Z kuşağı mafya” olarak bilinen çetelerden birinin yapıldığının üzerinde durulduğunu söyledi.

Kütahyalı, Fenerbahçe tribünlerde bulunan bir grubun da bu tip bir çete ile ilişkisi olduğunu ifade etti.

İşte Rasim Ozan Kütahyalı’nın açıklaması 👇

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Fatih Altaylı'dan Serhat Akın'la İlgili Önemli İddia: Kovulsaydı Vurulmayacaktı!
Hem Serhat Akın'a Hem de Sports Digitale'e Serhat Akın'ı Vuracaklarını Söylemişler
Serhat Akın’a Silahlı Saldırı: Görüntüler Ortaya Çıktı
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Kuyumculardan Nakit Parayla Altın Almak Yasaklanıyor: Tarihi Karar Nisan Ayında Uygulanmaya Başlanacak
İstanbul Vapurlarında Çay Simit Devri Kapanıyor: Taze Çay Satışı İptal Edilebilir
Yurt Dışı Alışverişlerinde 30 Euro Limiti Kaldırılmasını “Fırsat” Olarak Yorumlayan İTO Başkanı’na Tepki Yağdı
YORUMLAR
28.09.2024

Kim vurdu ne önemi var, ben söyleyeyim hemen, haplı tas kafa traşlı 18 yaş altında gri eşofmanlı, ayıkıyünmü diye konuşan çocuk. Kim yaptırdı asıl soru.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ