Rasim Ozan Kütahyalı, Fatih Altaylı’yı Hedef Aldı: “19 Mart’tan Sonra Nerede?”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve 51 kişi 19 Mart’ta gözaltına alınarak tutuklanmıştı.

Aynı gün gazeteci İsmail Saymaz da Gezi Parkı eylemleri ile ilgili gözaltına alınmış ve ev hapsi cezasına çarptırılmıştı.

Ayrıca gazeteciler Şaban Sevinç ve Hakan Aygün’ün de aynı soruşturma kapsamında pasaportlarına el koyulmuştu.

Rasim Ozan Kütahyalı, Ensonhaber isimli sitede yayınlanan videosunda operasyonlarla ilgili Fatih Altaylı’ya sert eleştirilerde bulundu.

Altaylı’nın soruşturmalar kapsamında konuşmaktan korktuğunu iddia eden Rasim Ozan Kütahyalı, Altaylı’nın gözaltına alınmamasının sebebi olarak sisteme zarar vermeyen birisi olduğunu söyledi. 

Kütahyalı; “YouTube'da çok izleniyor. Etkisiz diyemeyiz. Çok etkili olmasına rağmen sisteme zarar vermediği için yolunda A.Ş. devam etmektedir. Fatih Altaylı, sen şerefli, onurlu bir adam mısın? Aynaya bak bir düşün. Muhalifler bu numaraları yiyorsunuz. Artık uyanın.' ifadelerini kullandı.

Rasim Ozan Kütahyalı’nın açıklamaları 👇

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

İstanbul Valiliği Yasakladı: Taksim Metro Durağı ve Füniküler İkinci Bir Duyuruya Kadar Kapatıldı
İBB Soruşturması: 14 Şirkete El Konuldu
Ekrem İmamoğlu’ndan Yeni Paylaşım: “Cumhurbaşkanlığı Adaylığım Resmiyet Kazandı”
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

En Düşük Emekli Maaşı İçin SGK Uzmanından Çok Konuşulacak Tahmin
Fenerbahçe-Galatasaray Maç Skoru Ne Olur? Yapay Zeka Yanıtladı
Asın Bayrakları: Türk Tasarımcı Dilara Fındıkoğlu, British Fashion Awards Gecesinde Vanguard Ödülü Aldı!
YORUMLAR
27.03.2025

Adam hergün konuşuyor sen mi öğreteceksin ona cesareti rok

bunu neden haber yapıyorsunuz?

Adam resmen fatih altayliya neden tutuklanacak eylem yapmiyorsun diyor😅😅😅😅 bu kadar dertse gidin tutuklayin olm bir sonra bir sebep bulursunuz

TÜM YORUMLARI OKU (26)