Rasim Ozan Kütahyalı'dan "Ponzi Fonu Skandalı" Açıklamaları: "Terim Paraları Ödesin"

Birçok futbolcunun dahil olduğu dolandırıcılık skandalı ülke gündemini sarsmaya devam ediyor. Yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı, Türkiye gündemine bomba gibi düşen 'Ponzi Fonu Skandalı' hakkında Twitter (X) hesabından açıklamalar yaptı. Kütahyalı'nın gündem hakkındaki görüşlerini paylaştı.

Bankacı Seçil Erzan'ın kurduğu "Ponzi Fonu" ülke gündemine bomba gibi düştü.

Konuyla ilgili haberimize buradan ulaşabilirsiniz.

Futbolcuların Karıştığı Dolandırıcılık Skandalı: Cumhurbaşkanına Kadar Ulaşmışlar

Türkiye, futboldaki bu "dolandırıcılık" skandalını konuşurken, yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı da tartışmalara katıldı.

Kendisine "Fatih Terim'i kayırıyorsun" diyenlere: "Sadece ben değil devlet de Terim'i kayırıyor" yanıtını veren Kütahyalı, konu hakkındaki görüşlerini paylaştı.

Yaşanan olayları futbol takımları üzerinden yorumlamanın yanlış olduğunu söyleyen Rasim Ozan, "Olaya GS-FB rekabeti gözüyle bakmayın. Emre Belözoğlu ile Fatih Terim akraba yahu!"

Gazeteci Fatih Altaylı hakkında,"Fatih Terim'e düşmandır" diyen Kütahyalı, Terim hakkında "kendi bildiklerini" anlatmayacağını söyledi.

Bir kullanıcının kendisine, "Senin öncelikli görevin futboldaki 'Terimist' vesayeti ortadan kaldırmaktır" demesi üzerine Rasim Ozan: "Yok öyle bir vesayet!"

Dolandırıcılık olayında ismi geçen eski futbolcular Semih Kaya ve Ayhan Akman'a soruşturma açıldığını belirten Rasim Ozan, "Devlet Fatih Terim'i kayırıyor. Çünkü ismi büyük" ifadelerini kullandı.

Rasim Ozan Kütahyalı, bu olayın tek bir şekilde çözüleceğini iddia etti: "Fatih Terim dolandırılan kişilere parayı ödemeli ki olay tatlıya bağlansın"

İlgili haberlere buradan ulaşabilirsiniz ⬇️

Fatih Terim'in Eski Avukatı ve Seçil Erzan'ın Eski Sevgilisi Candaş Gürol'un İfadesi Ortaya Çıktı
Futbolda ‘Dolandırıcılık’ Skandalı! Seçil Erzan’ın İfadesi: “Semih Kaya Bodrum’da Villa ve Lüks Araba Aldı”
Futbolcuları Dolandırdığı İddia Edilen Banka Müdürü Seçil Erzan Olayında Fatih Terim'in İfadesi Ortaya Çıktı

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
YORUMLAR
25.11.2023

işte bu ve bunun koruduğu siyasi rejim alenen katıksız haysiyetsiz ve şerefsizdir. Öyle bir güne geldi ki bu ülke, artık bunlar utanmadan yaptıkları hırsızlığı, yolsuzluğu anlatıp açık açık birbirlerini kayırdıklarını bile pişmiş kelle gibi anlatıyorlar. Dibine kadar siyasal islamın ve tarikatların sahibi olduğu bu ülkenin artık muhalefeti de bu kanadım adamlarından oluştuğu için, ne umut kaldı ne ışık.

26.11.2023

Seni kim kayırıyor Roka Nereden ev kredisi aldığını biliniyor kimin heykelini dikmek istediğin biliniyor ama ne hikmetse sana dokunulmuyor. Bokları yedin ama kusturacak hükümet yok maalesef.

26.11.2023

Sen koskoca fatih terimsin sen bilmiyorsun fatih terim fonu acılıyor sen futbolcuları yönlendir ondan sonra benim haberim yok tabi maşa varken eliniz yanmaz ne olcak birtane banka müdürü nü yaktınız helal

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ