Rap'in Kraliçesi Nicki Minaj, Kendisini Hedef Alan Megan Thee Stallion'a Ateş Püskürdü: "İğrenç Bir Yılan..."

'Hiss' isimli şarkısını çıkardıktan sonra Megan Hee Stallion, aniden gündem oldu. Şarkıda Nicki Minaj'ın kocasını hedef alan Stallion, ünlü rapçinin sigortalarını attırdı! Sonrasında ise Stallion'ın hamileyken Nicki Minaj'a alkol içermeye ikna etmeye çalıştığı ve kürtaj olmasını önerdiği video viral oldu. Nicki Minaj ağzını bozdu!

Detaylar.👇

Rap türünün kraliçesi Nicki Minaj, dünya çapında duyulmuş bir sanatçı. Sanatçı kimliğinin yanı sıra agresif ve sivri dilli yönüyle de tanıyoruz kendisini.

Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Megan Hee Stallion'ın "Hiss" isimli şarkısını çıkarmasından sonra ortalık savaş alanına döndü desek abartmayız.

Şarkısında Nicki Minaj'ın kocası Kenneth Petty'yi hedef alan Stallion, Nicki Minaj hayranları tarafından linçlendi. Tüm hayranlar, Nicki Minaj'ın cevap niteliğindeki yeni şarkısı "Big Foot"u merakla bekliyor!

Hayranlar bu şarkıyı dört gözle beklerken Nicki Minaj ise boş durmadı ve Stallion'ın Tory Lanez tarafından vurulmasıyla dalga geçerek "Mermi parçacıklı ayağa sahip s*rtük" ifadesini kullandı.

Hayranlar Nicki Minaj'ın ileri gittiğini düşünce de Minaj hız kesmeden devam etti. Stallion'a adeta tırnaklarını çıkararak "Bu pisliği hiçbir adam sevmeyecek." dedi.

Bundan üç sene önce canlı yayın esnadında Megan'ın Nicki Minaj'a "Eğer hamileysen çocuğunu aldır." ifadesini kullanırken onu alkol içmeye ikna etmeye çalıştığı da görülüyor.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Nicki Minaj ise bu videoyu alıntılayarak "Ne iğrenç bir yılan!" ve "Ölmüş annen hakkında yalan söylemek de delice." ifadelerini kullandı!

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Megan Thee Stallion, 2012 yılında Tory Lanez tarafından bacağından vurulmuştu. Akabinde ise 2022 yılında annesini kaybetmişti.

Peki siz bu olay hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

İlginizi çekebilir:

Ünlü Astrolog Kanye West ve Bianca Censori Arasındaki İlişkiyi Açıkladı: "Aralarında Duygu Yok!"
Dövmeleriyle Hepimize Uzun Uzun Hayatı Sorgulatıp Mavi Ekran Vermemize Sebep Olmuş Ünlüler
Fantezi İçin mi? Kanye West'in Karısı Bianca Censori'nin Şortundaki İlginç Ayrıntı "Bu Neydi Şimdi?" Dedirtti!

Popüler İçerikler

MEB Yine Sistem Değiştiriyor: Milli Eğitim Bakanlığı 4+4+4’te Değişikliğe Gidiyor
Milyonlarca Çalışan İçin Pazarlık Masasına Gelecek Asgari Ücrette "İlk Rakam 24 Bin 58 TL Olacak" İddiası
Narin Güran Cinayeti Bir Kayıp Çocuk Olayını Gün Yüzüne Çıkarabilir
YORUMLAR
30.01.2024

Nicki 41 yaşında kadınsın ama çocuk kadar aklın yok. Megan haklı. Nicki'nin kocası katil, tecavüzcü ve pedofili. Megan bunu söyleyince sorun olmamalı, sonuçta kadın yalan söylemiyor. Nicki'nin kocası bu suçlardan ceza bile aldı. Nicki Minaj rap kraliçesi değil olsa olsa rape kraliçesi olur. Tecavüz bu pislikten sorulur.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ