Rammstein Yıldızı Till Lindemann'ın Taciz İddialarına Sosyal Medyadaki Hayranlarından Tepki Yağdı!

Almanya çıkışlı dünyaca ünlü grup Rammstein'ın yıldızı Till Lindemann hakkındaki genç kadınların taciz iddiaları son haftalarda gittikçe büyüyor. Alman Devlet Bakanı Claudia Roth, Lindemann hakkındaki cinsel taciz iddialarının hızla aydınlatılmasını istedi. Peki Rammstein hayranı sosyal medya kullanıcıları konuyla ilgili ne düşünyor, nasıl tepkiler var? Buyurun...

Almanya çıkışlı dünyaca ünlü grup Rammstein'ın vokalisti Till Lindemann hakkındaki taciz iddiaları gün geçtikçe büyüyor.

Son haftalarda bazı genç kadınlar, Rammstein konserleri sonrası seçilerek eğlencelere götürüldüklerini, burada kendilerine uyuşturucu maddeler verildiğini ve tacize uğradıklarını iddia etmişlerdi.

Olayın detaylarından burada bahsettik;

Dünyaca Ünlü Metal Grubu Rammstein'in Yıldızı Lindemann'a Taciz Suçlaması

Olaylar araştırılmaya devam ederken, senelerdir rock ve metal müzik hayranlarının severek takip ettiği Rammstein grubu fanları ve sosyal medya kullanıcıları konu hakkında tepkilerini gösterdi.

Sosyal medyada bazı kişiler haberlere hiç şaşırmadıklarını paylaşırken çoğu insan öfke ve üzüntülerini dile getirdi.

Önümüzdeki günlerde gelişmelerden bahsetmeye devam edeceğiz.

Özellikle grubun hayranları, yaşananların ardından üzgün ve öfkeliler.

Rammstein konserine giden bir kullanıcının deneyimi;

Johnny Depp ve Marilyn Manson örnekleri de gündeme geldi.

Maalesef durum bu.

Siz ne düşünüyorsunuz bu olay hakkında?

Yorumlarda paylaşmayı unutmayın...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Burcu Biricik'ten Takdir Toplayan Hareket: Milyonluk Reklam Ücretini Eğitim Vakfına Bağışladı!
Ünlü Şarkıcı Tan Taşçı, Kendisine 'Gelirseniz Ödül Sizindir' Diyen Kurumlara Tepki Gösterdi!
Silahlı Saldırı Sonucu Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu Kaybeden Ece Erken, Davaya Katılma Talebinden Vazgeçti!

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
YORUMLAR
08.06.2023

Hayır, ben bunu anlamıyorum. Konser sonrası partiye katılan herkes oraya rızası ile gidiyor. Orada dönecek hikaye de belli. Uyuşturucu olmasa alkol sel gibi akacak. Seks yapılacak. Bu adamlar maço, romantik takılacak değiller. E şimdi, sen oraya gönül rızası ile gitmişsin. Olacakları da biliyorsun. Neyin tacizi oluyor peki? Hayır, olayın üzerine giden de Roth. Pozitif filan anlamam, ayrımcı bir kadın. Rammstein'ın müziğine laf edenleri de anlamıyorum. Durduk yere "ben İbo sevmiyorum" demek gibi. Sevmiyorsan bana ne?

08.06.2023

İki parti dönüyor, asıl olan partide hiçbir şekilde seks dönmüyor. Daha gizli olan partide seks dönüyor. Ki ikinci partide seks olup olmayacağı da açıkça denmemiş o kadına, kadın seks varsa gelmiyorum demiş görevli de olmayacak demiş. Kurbanı suçlamaya kalkacağına, 60ında azıp pezevenk tutan dede bozması vokali suçlasana.

08.06.2023

mallardan biri Johnny Depp ' i cop kutusuna koymuşmuş çokta umrundaydı zaten Johnny Depp 'in

08.06.2023

büyük bir Rammstein hayranı olduğum için ve bu olay ilk çıktığından beri hatta daha öncesinde bu durumu takip ettiğim için yazıyorum. öncelikle beyindeki hücre sayısı amibin hücre sayısından daha az olan, "KİM TİLLE VERMEZ ABİİİİĞĞĞ O GADINLAR UYDURUYODUR KRAL HERKESİ S*KER ATAR" diyerek gizli eşcinselliğini belli eden erkek takımı o kadınların bulunduğu şikayetten ziyade cinsel yönelimlerini sorgulasın. öncelikle o partilerde seks döndüğü kesin değil, çünkü Rammstein kulislerinde iki parti dönüyor.+

08.06.2023

1.si herkesin katıldığı içmeli şakalaşmalı, diğer üyelerin de katıldığı daha ailevari parti, 2.si ise Row0dan çıkan Till'in kendi seks partısı ki bu partiye öyle sevdiğiniz boomer grupların peşinde dolanan kadınlar tipi kadınlardan ziyade, Till'in hususi pezevenginin sosyal medyadan kaldırdığı kızlar giriyor ki bu hususi pezevengi şu an grup kovdu.+

TÜM YORUMLARI OKU (22)