Ramazan Davulcusunu Sırtından Vurdular: 'Felç Kalma Riski Var'

İstanbul'da bir ramazan davulcusu sahur vakti sırtından vuruldu, kanlar içinde kaldırıma yığılan adam iddiaya göre 7 saat hastanede tedavi edilmek için bekledi. Davulcu 'gürültü' nedeniyle mi vuruldu, yoksa planlı bir saldırı mıydı araştırılıyor.

.

İstanbul'da ramazan davulcusu Mert Uygun, vatandaşları sahura kaldırmak için davul çalarken bir anda nereden geldiği belli olmayan kurşunların hedefi oldu. 

Show Haber'in aktardığı habere göre, genç davulcu iddiaya göre hastanede müdahale için müdahale edilmesi için saatlerce bekletildi.

"Kimseyle husumeti yoktu" 🎥

Omzundan ve belinden vurulan Mert Uygun'un ağabeyi 'Kardeşimin yanına gittim, kaldırımda oturuyordu. 'Ne oldu?' dedim. 'Vuruldum' dedi. Şu an felç kalma riski var. Kurşun omurgasına isabet etmiş' ifadelerini kullandı. 

Davulcunun kimseyle alıp veremediğinin olmadığı belirtildi. Polis olayın failini bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Popüler İçerikler

Real Madrid Taraftarı İsyanda: Ancelotti Arda Güler'i Neden Oynatmıyor?
Metin Öztürk'ten Acun Ilıcalı'nın Galatasaray Çıkışı Hakkında Olay Sözler!
Kadir Ezildi'nin Nişanlısı Gamze Türkmen'in Türbansız Halini İfşa Eden Söylemezsem Olmaz Ekibi Çok Kızdırdı
YORUMLAR
15.04.2022

doktooorrr bekliyor aabii... neden acaba? belki müdahale etmesi gereken beyin cerrahisi branşından sadece tek bir hekim kalmıştır hastanede, o da ameliyattadır. olamaz mı olabilir.

15.04.2022

Bu nasıl bir metin yazarlığı ya bu ne basiretsizlik! Bakın habercilik demiyorum zaten magazinden bozma blog gibi bişey. Sokakta kör kurşunla vurulmakta sıkıntı yok, hastanede bekletildiğine dair ısrarlı mesnetsiz bir iddiayı elli kere yazmış?! Belki ameliyat için bekletildi, belki tetkikler için beklendi belki radyoloji raporu beklendi o bekleyişin hastanın yararı gözetilmeden olduğunu ispatlayabilir misin? Yazıklar olsun size her fırsatta hekimlere saldırmanın bir yolunu arıyorsunuz.

15.04.2022

sıkıntının büyüğü show haberde

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ