Ramazan Ayının İlk Gecesinde Yaptığı Alkollü Paylaşımla Gözleri Üzerine Çeken Cem Yılmaz’a Paylaşımı Soruldu

Ramazan ayının ilk gecesinde Instagram hesabından rakı fotoğrafı paylaşan Cem Yılmaz sosyal medyada bir kesim tarafından ağır eleştiri almıştı. Ünlü komedyen muhabirlerin o pozla ilgili sorularını yanıtladı.

Filmleri ve gösterileriyle komedi dünyasının en güçlü isimlerinden biri olan Cem Yılmaz hem özel hayatı hem de sosyal medya paylaşımları ile magazin gündeminin en sık konuşulan isimlerinden biri biliyorsunuz ki.

Hatta ünlü komedyen geçtiğimiz günlerde gizemli sevgilisi ile gündeme gelmişti. Bu gizemli ayakkabının Serenay Sarıkaya'ya mı yoksa Defne Samyeli'ye mi ait olduğu iddialarından sonra gizemli güzelimiz bir anda ortaya çıkmıştı.

Gizemli ayakkabının sahibi sosyal medyada paylaştığı kokteyl ve yemek tarifleriyle öne çıkan Necla Karahalil'di.

Ünlü komedyen ne yapsa çok konuşuluyor demiştik ama Cem Yılmaz'ın son hamlesi magazin gündeminde adeta bomba etkisi yarattı.

Cem Yılmaz Ramazan ayının ilk gecesinde alkollü paylaşım yapmış ve bu paylaşımıyla eleştirilerin de hedefi olmuştu hatırlarsanız.

Geçtiğimiz saatlerde Levent’teki ofisinden çıkarken Muhabironline kameralarına yakalanan Cem Yılmaz, Ramazan ayının ilk gününde yaptığı paylaşım ile ilgili soruları da yanıtladı.

Ünlü komedyen içkili paylaşımı ile ilgili sorulan sorulara yalnızca gülümseyerek yanıt verdi. Yılmaz'ın arabasına oturduktan sonraki umursamaz tavırları da gözlerden kaçmadı.

İşte o anlar 👇🏻

Siz Cem Yılmaz'ın tavrı hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Turşihan Koş Birtanem Kaos Zamanı: Birbirleriyle Kavga Edip Bir Türlü Barışamayan Ünlü İsimler
Galatasaray'ın Yıldız Futbolcusu Mauro Icardi, Davası Bugün Görülen Kedi Eros İçin Adalet Çağrısında Bulundu
Yeşilçam'ın Usta Oyuncusu Şevket Altuğ'un Son Halini Görenler Tanıyamadı

Popüler İçerikler

Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
YORUMLAR
13.03.2024

İçen içer ona lafım yok ama ramazanda da milletin gözüne sokmaya gerek de yok,içiyorsan evinde adam gibi iç ne diye orada burada paylaşıp ilan ediyor milletin damarına basıyorsun.Anladık çaptan düşmeye başladın son filmlerin iş yapmadı ekmek de çıkmıyor,gündem olma derdin varsa bunu adamlığınla beyefendiliğinle insanlığınla yap,yap ki halkın sevgisi saygısı devam etsin...

13.03.2024

adam kendi sayfasında paylaşmış girip bakmazsın olur biter demagoji yapma

13.03.2024

Yarasın Cem abi yakışıyor her şey sana, kudurun 😁

Herhangi bir Müslüman evladının bu kâfirin gösterilerine gidip de para kazandırdığını düşünmüyorum zaten. Yakında gereği yapılacaktır.

13.03.2024

siktir git amk evladı

TÜM YORUMLARI OKU (29)