Rakkas Yorumuyla Fena Eleştirilen Aleyna Tilki'den Cevap Geldi: "Evinizde Sessizce Dinleyip Ağlarsınız"

Geçtiğimiz günlerde konser sezonunu açan Aleyna Tilki Sezen Aksu'nun popüler şarkısı Rakkas'ı seslendirmesinin ardından sahnesinden sesine birçok eleştiriye maruz kalmıştı. Eleştirirlere aynı konserden başka bir video ile yanıt veren şarkıcı açtı ağzını yumdu gözünü.

Son zamanlarda gündeme şarkılarının dışında sahneleriyle ve özensiz bulunan kıyafetleriyle gelen Aleyna Tilki geçtiğimiz günlerde fena topa tutulmuştu.

Genç yaşında adım attığı müzik sektöründe şöhret basamaklarını hızlıca tırmanan Aleyna Tilki çıkarttığı şarkılarla her seneye damgasını vuran isimlerden biri olmayı başarıyor.

Genellikle kıyafetleriyle ve açıklamalarıyla gündemde kendine yer edinmeyi başaran isim son zamanlarda verdiği konserlerle hem dinleyicilerinden tepki alıyor hem de sosyal medyada yayınlanan görüntülerle olay oluyor...

Geçtiğimiz gün Sezen Aksu'nun Rakkas isimli popüler şarkısını seslendirdiği anlarla ve sahne kostümüyle tepki çeken şarkıcıdan yapılan eleştirilere cevap geldi.

Twitter hesabından aynı geceden başka bir videoyu paylaşan Aleyna Tilki "Aynı sahneden bu performansı da paylaşsanıza. Benden çocukluğumdan beri aklınız çıkıyor aklınızzz 😹" ifadelerini kullandı.

"Ama asıl 9 gün sonra Açıkhava turnem başlıyor ozaman ben alıcam aklınızı :D Benimle uğraşmak yerine ya gelir dinlersiniz ya da evinizde sessizce oturup ağlarsınız :D " yazan Tilki resmen açtı ağzını yumdu gözünü!

Artık çocuk olmadığını söyleyen şarkıcı "Artık çocuk da değilim sesimi sustur bakalım susturabilirsen 😈 Allah ancak sabredenin yanındadır! Benden ekmek yiyipte bana itibar suikasti yapan kim varsa onlara da yüce adalet gereğini yapacaktır…" ifadeleriyle sözlerini bitirdi.

İşte aynı konserden paylaşılan o anlar 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Simge'den destek gecikmedi👇

Kimilerine bu cevap yetmedi👇

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

İlginizi Çekebilir:

Sahne Kıyafeti Yüzünden Özensiz Bulunan Aleyna Tilki'nin Rakkas Yorumu Fena Topa Tutuldu!
Rock Müziğin Yıldız İsimlerinden Teoman Vasiyetini Açıkladı
Derin Talu’ya Şiddet Uyguladığı İddia Edilen İş İnsanı Emircan Şahin’in 5 Yıla Kadar Hapsi İsteniyor

Popüler İçerikler

Bozkurt İşareti Yaptığı İçin 2 Maç Ceza Almıştı: Polisler, 160 Bin Uyuşturucu Hapla Merih Demiral Yazdı
Devlet Bahçeli'den UEFA'nın Merih Demiral Kararına Tepki: "Vazgeçmezlerse Hollanda Sahada Tek Başına Kalmalı"
Devlet Bahçeli’den UEFA’ya Merih Demiral ve Bozkurt İşareti Tepkisi: "Hastalıklı Çevre Rahatsız Oldu"