Rakam Dudak Uçuklattı! Vergi Uzmanı Ozan Bingöl 20 Yılda TRT'ye Ödenen Bandrol ve Katkı Payını Açıkladı

Vergi uzmanı Ozan Bingöl, Sözcü TV'de katıldığı programda TRT'ye son 20 yılda ödenen bandrol ve katkı payı miktarını açıkladı. Bingöl, 'Vatandaşlar TRT'ye son 20 yılda bandrol ve pay olarak 10.8 milyar dolar ödedi.' ifadelerini kullandı.

Cep telefonu ve televizyon başta olmak üzere alınan bir çok üründen bandrol payı alan TRT'ye son 20 yılda ödenen bandrol ve katkı payı miktarı dudak uçuklattı.

Sözcü TV'de Ebru Baki'nin 'Para Politika' programına konuk olan vergi uzmanı Ozan Bingöl, cep telefonu fiyatlarıyla ilgili bir konu konuşulurken, "Vatandaşlar TRT'ye son 20 yılda bandrol ve pay olarak 10.8 milyar dolar ödedi." dedi. Bingöl'ün paylaştığı veri, stüdyodaki diğer konukları hayrete düşürdü.

İşte o görüntüler; 🎥 👇

İlginizi çekebilir 👇

“Ben Yandım Sen Yanma” Diye Şarkı Söylerken Saçları Alev Alan Talihsiz Genç
Kediyle Adeta Aşk Yaşayan Güvenlik Görevlisinin Gününüzü Güzelleştirecek Anları
Vicdansızlığın Böylesi! Yeni Doğum Yapan Kedi ve Yavrularını Poşete Koyup Araziye Attı

Popüler İçerikler

Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
10.09.2024

bu tarz haberleri hep duyuyoruz ama ana muhalefet dahi biz gelirsek bu saçmalığı ortandan kaldıracağız demiyor. bizim kaderimiz bu maalesef.

10.09.2024

Ötv vergisi bunlar mesele bunlarin kaldirilmasida degil esas mesele insanlardan vergininde vergisini almak, double vergilendirme sistemi bu, sorunda burada yoksa pek cok ulkede alinabilen vergilendirme kalemleri... Şeffaflik varsa nereye ne odediginizi biliyor ve onunla ne yapildigini biliyorsaniz sorun yok bence ama hizmet sunuyor gorunup aslinda vatandasin magdur edildigi ve bu son 20 yilda cikarilan mesela gss gibi konulari insanlar hic konusmuyor yada bir borcunun olup olmadigini bilmiyor yada hic işsiz kalmadigi icin her ay saglik sisteminden yararlanabilmek icin 300 tl odendiginin farkinda degil artik hangisi bilmem ama bu sistem vatandasi borclandiriyor

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ