Rahatsızlığı Olduğunu Söylemesine Rağmen Umursanmayan Vatandaşın Aşı Sonrasında Yaşadığı Olay

Bildiğiniz gibi Türkiye'de son günlerde büyük bir aşı seferberliği başladı. Günde binlerce insan aşı olmak için hastanelerde kuyruk oluşturuyor.

Tabii bazen bu aşılama sürecinde sorun yaşayanlar da oluyor. "@cihanyilmaz_" isimli kullanıcı da onlardan biri. Twitter hesabından Sinovac aşısı sonrasında geçirdiği Anafilaksi şokunu ve isyanını anlattı.

Durumunu açıklamasına rağmen neden umursanmadı bu vatandaş? Bu iş böyle mi yürütülüyor?

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Kulis Bilgisi Sızdı: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bu Kez de Milletvekillerini Fırçaladı
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
18.06.2021

şöyle bir karambol ortamda eğer ki bir probleminiz varsa ve şüpheniz de varsa aşıya gitmeden önce normal doktorunuza gidin. aşı doktorları şu an robot gibi. yapıp geçiyolar aşıları. dünya rekoru kırıcaz ya bok var yani. Türkiye'de yaşadığınızı hiç bi zaman unutmayın, kendinize ancak yine kendiniz bakarsınız. burada işler böyle.

18.06.2021

Sağlık personeli yorgun. Sağlık personeli bile yeteri kadar bilgilendirilmeden uygulama yapmaya zorlanıyor. Yapıp geçiyorlar diyorsunuz non-stop çalıştırılıp verim bekleniyor kendileri bilgilendirilmeden eğitilmeden vatandaşı yönlendirilmeleri bekleniyor. Buna zorunlu tutuluyor. Dünya rekoru kırılırken çalışan başına düşen iş yükü hakkında bilgisi olan var mı? Bu çalışanın aldığı risk hakkında hiç düşünen? Bugün 3 kişi çalışan 2 saatte 15 flakon alman aşısı, 20 çin aşısı ekstra enjeksiyon pansuman bebek aşısı kan alımı gebe takibi vs koşuşturan ve sadece beş dakika mola vermek isteyen personeli yuhaladı bu halk 5 dakika çay su wc vs molası bir nefes molası almak istedikleri ve bunun için izin istedikleri için.

Ben de bu durumu anlamıyorum. Halk aşı seçiyor ama neye göre? Ben de aşı karşıtı bir insan değilim fakat FMF hastasıyım. Normalde grip aşısı olmam bile yasak. Bir tahlil vs yapılmadan yapılmasını doğru bulmuyorum. Bu durumu doktora söylediğimde aynı cevabı alıyorum "bir şey olmaz"

20.06.2021

FMF’li tanıdığım biontechin ilk dozunu oldu iki hafta önce, hiçbir sıkıntı yan etki vs çıkmadı. Tabii ki etkiler kişiden kişiye değişebilir dikkatli olmakta fayda var

18.06.2021

Editör arkadaş birde bilgin yoktur diye söylüyorum aynı saat ve dakika için kaç kişiye randevu verildiğinden haberin yok sanırım bir hastayı içerde bekletmen demek diğer grubun beklemesi demek o bankada adliyede nüfusta bekleyen vatandaş var ya hani böyle her alerjim vardır BELKİ diyen vaka için bekletirse yıkarlar o binayı içindeki personelide enkaza gömerler. Tek saygınlığı kalmayan sevgi beslenilmeyen meslek sağlık sektörü.

bekletmek zorundalar. en azından bekletecek ayrı bir alanları olmalı içerde. ben kan alınınca başım dönüyor, söylüyorum hastanede kan aldıkları yerde 5-10 dakika oturtuyorlar çünkü bir sürü bölüm var o anda boş olan. hatta bir kere yandaki sedyeye yatabilirsiniz dediler.

TÜM YORUMLARI OKU (14)