Rahat Bir Hafta Sonu İçin Ebeveynlere Özel: Çocuklarınızı Keyifle Meşgul Edecek Eğlenceli Aktiviteler

Kış gecelerinde ailece evde kaliteli zaman geçirirken, çocuklarınızın eğlenmesini ve aynı zamanda yeni şeyler öğrenmesini sağlayacak bir dizi ürün önerimiz var. Denge tetrisinden çizim tabletine, lego setlerinden ahşap oyuncak setlerine kadar, çocuklarınızın gelişimine katkıda bulunacak 15 muhteşem ürünü sizler için derledik. Bu ürünlerle hem eğlenceli vakit geçirebilir hem de çocuklarınızın yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı olabilirsiniz.

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

Bu içerik marka iş birliği içeriyor olabilir.

Bu içerik 25.11.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

1. Go Toys Tetra Kule Denge Oyuncağı

Go Toys tarafından üretilen Tetra Kule Denge Oyuncağı, çocukların eğitimine katkı sağlayan bir kutu oyuncak. Türk Gıda Kodeksine uygun olarak üretilen bu oyuncak, çocukların sağlığını korumak için BPA içermemektedir. Hem eğlenceli hem de eğitici bir deneyim sunan Tetris Kule, çocukların gelişimine katkıda bulunur.

Burada.

2. Sinley 8 Adet Sünger Bob Oyuncak Figürü

Bu 8 parçadan oluşan Sünger Bob aksiyon figürü seti, yüksek kaliteli PVC malzemeden üretilmiştir. Oyuncaklar, zarif bir çantada paketlenmiş ve hem nemden hem de yüksek sıcaklıklardan korunmak üzere tasarlanmıştır. Düzenli temizlikle bu koleksiyon parçaları uzun süre yeni gibi kalabilir.

Figürlerle oynamayı seven çocuklarınıza hediye edebileceğiniz set burada.

3. LEGO® Creator Muhteşem Dinazorlar 31058

LEGO Creator 31058 Muhteşem Dinazorlar seti, canlı turuncu gözleri ve jilet gibi keskin dişleri olan koyu yeşil ve bej renkli bir T-Rex figürü ile çocukları heyecanlandırıyor. Set, aynı zamanda T-Rex'in son avının kalıntılarını da içeriyor. Ayrıca, çocuklar bu set ile bir Triceratops ya da bir Pterodactyl de oluşturabilirler.

Burada.

4. Bacca Yasa Oyuncak Mağazası Kasiyer Oyuncakları

Bu oyuncak süpermarket seti, çocukların alışveriş ve ödeme süreçlerini deneyimleyerek günlük yaşam bilgilerini artırmalarına yardımcı olur. Müzik ve ışıklarla donatılmış simülasyon aletleri ile çocuklar, eğlenirken aynı zamanda rol yapma yeteneklerini de geliştirirler. Kaliteli malzemeden üretilen bu set, çocuklara hem eğlenceli hem de öğretici bir hediye seçeneği sunar.

Burada.

5. Els Işıklı Ahşap Oyun Mutfağı

Bu ürün, 91 cm genişliğinde, 111 cm yüksekliğinde ve 32 cm derinliğinde, 18 mm kalınlığında MDF malzemeden üretilmiştir. Sağlığa zararlı olmayan su bazlı boyalarla boyanmış ve CE & EN 71 sertifikasına sahip olan bu oyuncak mutfak, çocukların el-göz koordinasyonu ve motor gelişimine katkı sağlamaktadır.

Burada.

6. Magic Mixies Sihirli Rengarenk Kazan

Magic Mixies Rengârenk Kazan, çocuklara sihirli bir dünya sunuyor. Sihir kitabından okunan büyüler ve kazana atılan malzemelerle, ışıklar ve sesler eşliğinde yeni bir Magic Mixie ortaya çıkıyor. Bu eğlenceli ve interaktif oyun seti, çocukların hayal gücünü genişletirken, onları saatlerce meşgul edecek bir aktivite sunuyor.

Burada.

7. Play-Doh Dev Dondurma Arabam F1039

PlayDoh Süper Renkli Kafe oyun seti, çocukların kendi kafelerini oluşturup, hayal güçlerini kullanarak PlayDoh kahveler, çaylar ve diğer içecekler yapabilecekleri bir set. Sette ayrıca, çocukların PlayDoh kurabiyeleri, donut'lar, minik pastalar ve daha fazlasını yapabilecekleri pastane vitrini ve çıkarılabilir kalıplar da bulunuyor. 3 yaş ve üzeri çocuklara uygun olan bu set, 8 kutu PlayDoh oyun hamuru ve 20 aksesuar içeriyor.

Burada.

8. Dede Art Craft Inşaat Kinetik Kum Ev Seti

Fen Oyuncak'ın Kum Ev seti, çocukların hayal güçlerini ve motor becerilerini geliştiriyor. Asla kurumayan özel oyun kumu ve plastik malzemelerle istediğiniz evi inşa etme özgürlüğü sunuyor. 3 yaş ve üzeri çocuklar için ideal bir oyuncak.

Burada.

9. Shopist Vakum Molekül 50 Parça Yapı Taşları Fidget

Bu eğitici oyuncak, çocukların motor beceri ve yaratıcılıklarını geliştirmek için tasarlanmıştır. 9 farklı şekilden oluşan 50 adet parçayla yüzlerce farklı şekil yapılabilir. Türk Gıda Kodeksine uygun olarak üretilen bu oyuncak, BPA içermez ve çocukların duyusal gelişimine katkıda bulunur.

Burada.

10. Mj Toys 208 Parça Çocuk Boyama Seti

208 parça sanat seti, çeşitli renklerde boya kalemleri, pastel boyalar, keçeli kalemler ve daha pek çok sanat malzemesi ile çocukların yaratıcılıklarını ortaya çıkarmaları için ideal bir set. Taşınabilir ahşap kutusu sayesinde seyahatlerde bile yanınızda taşıyabileceğiniz bu set, çocukların yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı oluyor. Hem eğitici hem eğlenceli olan bu set, öğrenciler, öğretmenler ve sanatçılar tarafından da kullanılabilir.

Burada.

11. Use 'n Use Sticker Book Seti

Use 'N Use Sticker Book serisi, Funky Farm ve Total Travel kitapları ile çocukların el becerilerini ve hayal gücünü geliştirmeyi hedefliyor. 9 farklı sahne ve 100'den fazla tekrar kullanılabilir çıkartma ile çocuklar neden-sonuç ilişkisi kurma becerilerini geliştiriyor. Yırtılmayan ve defalarca yapıştırılabilen stickerlar ve kalın kuşe sayfaları ile bu seriyi tercih eden ailelerin başka bir çıkartma kitabına ihtiyaçları kalmıyor.

Burada.

12. Hasbro Disney Prenses Sindirella ve Balo Arabası B5344

Hasbro Disney Prenses Sindirella ve Balo Arabası B5344 B5345 seti, minik prenseslerin en sevdikleri masal sahnelerini canlandırmaları için tasarlandı. Sette, Sindirella'nın balo arabası, 7,5 cm boyunda bir prenses figürü ve çeşitli aksesuarlar bulunuyor. Ayrıca, setteki aksesuarlar ve giysiler diğer prenses setleriyle de değiştirilebilir özelliğe sahip.

Burada.

13. Lovoski Çocuklar İçin 56 Resimli Projeksiyonlu Eğitici El Feneri

Bu projeksiyon el feneri, yüksek kaliteli plastikten yapılmış, dayanıklı ve çocuklar için eğitici bir oyuncaktır. Duvarlar, tavanlar ve zeminler gibi çeşitli yüzeylere hayvan figürleri yansıtabilir. Ancak, bu bir bebek oyuncak olmadığı için çocukların ağzına almaması gerekmektedir.

Burada.

14. JB Grafik Digital Çocuk Yazı Çizim Tableti

Bu ultra ince ve hafif tasarımlı ekran, basınca duyarlı özelliği sayesinde yazma ve çizim için idealdir. Gözlerinize zarar vermeyen hafif renklere sahip olup, herhangi bir radyasyon yaymaz. Tek bir düğme ile kolayca temizlenebilen ekran, evde mesaj bırakma gibi çeşitli amaçlar için kullanılabilir.

Burada.

15. GZPLZ Buz Kırma Oyunu

Buz kırma oyunu, oyuncuların dikkat ve hızını test eden bir aile oyunudur. Oyunda, pengueni düşürmeden belirli renkteki küpleri vurmak gerekiyor. Bu eğlenceli ve heyecan verici oyun, aynı zamanda çocukların el-göz koordinasyonunu geliştirmelerine yardımcı oluyor.

Burada.

Yalnız Yaşayanların Hayatını Kolaylaştıracak En Kullanışlı Ürünler
Gülümseten Kasım Fırsatları: Prime Gecesi'ne Özel Sürpriz Ürünlerde Muhteşem Fırsatlar Başladı!
Bebeği İçin En İyisini Düşünen Ebeveynlere Özel Gülümseten Kasım Fırsatları’nda Kaçırılmayacak İndirimler

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış