Rafah Katliamı Hakkında Ne Düşündüğü Sorulan Defne Samyeli'den Tepki Çeken Açıklama!

Katıldığı bir davette Rafah'taki katliam hakkında ne düşündüğü sorulan Defne Samyeli'nin verdiği cevap sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

Dünyadan gelen tepkilere rağmen Filistin’de katliam yapmaya devam eden İsrail, geçtiğimiz günlerde yıkımlarına bir yenisini daha ekleyerek sivillerin Rafah kentine kurduğu çadır kentleri bombalamıştı.

İçerisinde çocukların da olduğu yüzlerce masum kişinin hayatını kaybettiği olayın ardından, birçok ünlü isim katliama tepkisini sosyal medya hesabından gösterdi.

Kaçıranlar için ünlülerin Rafah katliamı paylaşımlarını bu yazımızda derlemiştik:

Ünlü İsimler İsrail'in Refah'taki Çadır Kent Katliamına Tepkisiz Kalmadı!

Geçtiğimiz saatlerde, Magazin Burada muhabiri tarafından görüntülenen ve konuya ilişkin de sosyal medya hesabında herhangi bir paylaşımda bulunmayan Defne Samyeli'ye Rafah katliamı hakkında ne düşündüğü soruldu.

Bu sorunun da bu soruya verilen cevapların da tribüne oynamak olduğunu düşündüğünü söyleyen Defne Samyeli'nin açıklaması tepki çekti.

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Biz mi Hayal Gördük Yani? Burak Deniz'le Yaşadığı Aşk Sorulan Bestemsu Özdemir'in Tuhaf Tavrı Dikkat Çekti!
Biricik Eşi Pelin Karahan'ı Ekranda Görmemeye Tahammülü Olmayan Bedri Güntay'dan Yapımcılara İkinci Sitem!
Güvenç Dağüstün'den Ahmet Uğurlu'nun Ölümü Üzerinden Cannes'ta Ülkemizi Temsil Edenlere Cinsiyetçi Yorum!

Popüler İçerikler

Merih Demiral’dan Yeni Paylaşım Geldi: "Yüksel Türk!"
UEFA Merih Demiral Hakkında Soruşturma Başlattı: Attığı Golden Sonra "Bozkurt" İşareti Yapmıştı
A Milli Takımımız Avusturya'yı 2-1 Mağlup Ederek EURO 2024'te Çeyrek Finale Yükseldi
YORUMLAR
30.05.2024

bizim içimizdeki amiplere laf anlatmak güç ablam boş ver gitsin. Bak kadın laf arasında kınıyor bile ama yorumlara bak aq dinlemedikleri o kadar belli ki :D bunlara sabaha kadar anlat bunlar yine küçük beyinlerden geçenlere inanacaktır :) . Kadın diyor ki la olum burada istedğimiz kadar konuşalım hadi konuştuk çözüldü mü ? hayır . ya kardeşim hollywood da bile konuştular ne oldu neeeee ?? israile kimin gücü yetiyor kismenin o zaman yalandan konuşmayın aq . Konuşmayı vicdansız konuşanı ırkçı yapan aptal bir topluluk vvar malesef

31.05.2024

zaten bizim konuşmamız birşeye yaramaz ki. bunu özellikle batıdakilerin konuşması lazım. yoksa bizim duruşumuz belli. bir kaç zalim hariç ben ülkemizde israil yanında duranı görmedim

30.05.2024

Kadını bence yanlış anlıyor insanlar. Biz ve bizim gibi insanlar söyleniyoruz hep bir şeylerin yapılması gerekiyor. Dünya izliyor bizler de tepki vermekle vicdani bir şey yaptığımızı sanıyoruz somut bir hareket yok vurdum duymaz insanlar. Ne kadar söylensek de yara sarmadan başka ileriye gidemiyoruz. Sırf Amerika korkusu yüzünden tüm dünya sessiz kalıyor bu yaşananlara.

31.05.2024

Ben İsraili kınıyorum yok olsun istiyorum. Ama oturduğum yerden bunu yazdım siye mikrofon a bunları söyledim diye bunlar gerçekleşmeyecek kadının deöek istediği bu. Ünlülerin ya da halkın tv a çıkıp konuşmasıyla halkın sosyal medya da yazı yazması ilr çözüm elde edilmez. Bu güç devleti temsil eden kişilerde. Bütün ülke başkanları toplanıp baskı yapmalı ki israil bu zulüme bir son versin. Sen ben ya da bu kadın ne yapabilirz ki? En fazla ölen çocuklara üzülürüz bu kadar

TÜM YORUMLARI OKU (32)