Rabia Naz'a Ne Oldu: 3 Senaryo!

Rabia Naz Vatan’ın ölümüyle ilgili üç senaryo tartışılıyor.

Olayın hemen ardından Rabia’ya bir aracın çarptığı ve hayatını kaybettiği duyuruldu.

Bu, babasının da ikna edici bulduğu ve soruşturmanın bu şekilde yürütülmesini istediği ihtimal.

Savcılık ve polis ise uzunca bir süre intihar ya da düşme iddiasını soruşturdu.

Bu iddiaya göre, Rabia Naz binanın çatısından ön tarafa doğru koşup atlayarak ya da düşme sonucu hayatını kaybetti.

Ama 4.30m genişliğindeki sundurmanın üzerinde herhangi bir iz yoktu. Bu da, fizik kurallarına göre Rabia Naz’ın bir yere çarpmadan düşmesi için saniyede 3 metre hızla koşup atlamış olmasını gerektiriyor.

Rabia Naz’ı ilk gören görgü tanığının ifadesini değiştirmesiyle yeni bir senaryo tartışılmaya başlandı.

Yeni ifadeye göre, Rabia Naz, binanın yan tarafından atladı ya da düştü, yerden sürünerek, yaralı halde bulunduğu noktaya ulaştı.

Ancak babası Şaban Vatan, kızının düştüğü söylenen yerde kan izi bulunmadığını, bir çocuğun vücudundaki kırıklarla sürünerek, bu mesafeyi katedemeyeceğini söylüyor.

Kaynak: BBC Türkçe / Berza Şimşek, Mesut Ersöz, Selim Büyügüner

BBC'nin hazırladığı video:

Popüler İçerikler

Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR
20.11.2019

1. olarak bi çocuk saniyede 3 metre hıza ulaşamaz. 2. olarak o yükseklikten düşmüş vücudunda kırıkları olan biri sırtının ve dirseklerinin üzerinde sürüklenemez. Zaten bilinç kapanır. 3. sü de biri araba ile vurulduktan sonra getirildi kapısının önüne bırakıldı deniyor bu da ilk 2 madde kadar saçma. Kimse araba ile çarptığı ayağını kopma noktasına getirdiği bir çocuğu cesaret edip de evinin kapısına götürüp bırakmaz. Keşke bir an önce aydınlansa bu olay. Ama belli ki kim sebep olduysa çok mühim biri, üstünü örtmeye çalışıyor herkes.

Pasif Kullanıcı
20.11.2019

saniyede 3m saatte 10,8 km hıza denk gelir.kolaylıkla ulaşabilir. ama bu çok saçma bi çocuk neden koşarak böyle bi eylemde bulunsun. 2.maddede yine saçma çünkü kan lekesinin olması gerekiyordu.yere düşütüğün anda vücudun adrenalin salgılar ve sen hiçbir şekilde acı duymazsın kısa bir süreliğine kuvvetin ulaşabileceği maksimum büyüklüğe ulaşabilir yani sürünerek oraya gelmesi muhtemel ama yerde kan lekesi yok bu ihtimalde saçma. çok büyü bi ihtimalle bunu eli kolu uzun birisi yaptı evet üstünü örtüyorlar.

20.11.2019

olayı sonuçlandırmamak için herşeyi yaptılar. çok üzücü ya, gerçekten çok üzücü.

21.11.2019

O denli dokunulmaz insanlar işin içinde demek ki. Olayın üzeri kapatıldı kapatılacak. Sevim TANÜREK hakkında yazılanlara erişim yasağının gelmesi gibi haberler de internetten silinir.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ