Quad HD Çözünürlüklü HTC One E9+ Resmiyet Kazandı

One E9+ modeli nihayet resmi olarak duyuruldu. Tayvanlı şirketin Çin sayfasında ortaya çıkan phableti, metal ve plastik malzemelerinden üretilen gövdesiyle dikkat çekiyor. 

Ekran performansıyla göze çarpan One E9+, HTC’nin şimdiye kadar ürettiği en parlak ekranı bünyesinde barındırıyor. HTC’nin amiral gemisi olan One M9’dan daha yüksek çözünürlüklü ekrana sahip olan One E9+, 2560×1440 piksel çözünürlüklü (Quad HD) ekranla birlikte geliyor.

534 ppi piksel yoğunluk değeriyle One E9+, 441 ppi piksel yoğunluklu One M9’dan kolayca ayrılıyor. Ekran boyutu 5,5 inç olan telefon gücünü 2 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli MediaTek işlemcisinden ve 2 GB RAM’den alıyor. One M9’da yer alan RAM değerinin 3 GB RAM olduğunun altını çizelim. One E9+’ta 16 GB dahili hafıza yer alsa da telefonun hafızası microSD kartlarla 128 GB’a kadar artırılabiliyor. 7,49 mm kalınlığındaki telefonda çift NANO-SIM girişi, 2.800 mAh kapasiteli pil ve BoomSound çift ön stereo hoparlör de bulunuyor. 13 megapiksel arka kameraya UltraPixel kameranın eşlik ettiği One E9+’ın ne zaman ve ne gibi bir fiyattan piyasaya sürüleceği şu an için bilinmiyor.

LOG

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu