Putin'den Biden'a 'Katil' Yanıtı: 'Ona Sağlıklar Diliyorum

ABD Başkanı Joe Biden'ın açıklamalarına Rusya'dan yanıt geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, '(Biden'ın sözleriyle ilgili) Başka bir ülkeyi, devleti, halkı ya da kişileri değerlendirmek aynaya bakmak gibidir. Ona sağlıklar diliyorum' dedi. Kremlin sözcüsü Dmitry Peskov ise Joe Biden'ın açıklamalarını 'çok kötü' ve emsali olmayan olarak nitelendirirken, Rusya'nın Washington ile ilişkileri analiz edeceğini söyledi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, '(Biden'ın sözleriyle ilgili) Başka bir ülkeyi, devleti, halkı ya da kişileri değerlendirmek aynaya bakmak gibidir. Ona sağlıklar diliyorum' dedi.

Önceki gün ABD istihbaratının hazırladığı raporda, Rusya'nın 3 Kasım 2020'de yapılan başkanlık seçimlerine 'dezenformasyon yoluyla' etki etmeye çalıştığı savunulmuştu.

ABD Başkanı Joe Biden da raporla ilgili açıklamalarda bulunarak Rusya Devlet Başkanı Putin'in katil' olduğunu ve ABD seçimlerine müdahale ettiği için 'bedel ödeyeceğini' söylemişti.

Rusya, Joe Biden'ın açıklamalarına cevap verdi. Kremlin yönetimi, Joe Biden'ın Moskova ile bağları düzeltmeye hiç istemediğini gösterdiğini ve Rusya'nın bunu hesaba katacağını söyledi.

Neler olmuştu?

Biden’dan Rusya'ya Sert Sözler: 'Putin Bir Katil; Bedelini Ödeyecek'
Rusya, Biden'ın Açıklamasından Sonra ABD Büyükelçisini Geri Çağırdı

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
18.03.2021

Putin küfür etmeden, küfredebilmeyi başarmış.

18.03.2021

yine döner dolaşır olay bir şekilde bize gelir. Çünkü baştaki duramıyor yerinde.

18.03.2021

Sallayın birer nükleer

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ