Putin: 'Askerlerimiz Kendini Feda Ediyor, Neonazilere Karşı Savaşıyoruz'

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin açıklama yaptı. Putin, 'Operasyonlarımız devam ediyor, askerlerimiz kendini feda ediyor. Neonazilere karşı savaşıyoruz' dedi.

Putin’in açıklamalarından satır başları şöyle:

'Rusya’da 300’den fazla etnik grup var. Bu ülkede olmaktan gurur duyuyorum ancak biz tek bir halkız. Ruslar ve Ukraynalılar da tek bir halk.

Operasyonlarımız devam ediyor, askerlerimiz kendini feda ediyor. Neonazilere karşı savaşıyoruz.

Biz sivillerin geçişi için güvenli koridor açıyoruz ama sivilleri canlı kalkan yapıyorlar.

Yüzlerce insanı esir alıyorlar, buna üniversite öğrencileri de dahil. Harkov’da 3 binden fazla Hindistanlı öğrenci mahsur kaldı.

Bu naziler Çinli öğrencilere karşı da ateş açtılar. Bunlar tahliye için hareket geçmiş öğrencilerdi. Esir alınmış durumdalar.  Polonya’ya gitmeleri isteniyor.

Ukrayna’da askerlerimiz Rusya için savaşıyorlar. Bizim sınırlarımızda bir tehdit olmasın diye savaşıyorlar. Biz her zaman hayatını kaybeden askerlerimizi hatırlıyor olacağız. Bu özel hareket planlarımıza göre devam ediyor. Tespit ettiğimiz hedeflere ulaşıldı.

Popüler İçerikler

Fenerbahçe'nin İptal Edilen Golünün Ardından Mourinho'dan İlginç Bir Tepki Geldi
Cübbeli Ahmet’ten Al Haberi: “Platonik Aşıklar Şehit Olur”
Kızılcık Şerbeti'nde Çok Konuşulacak Sahne: Kiliseden Rahatsız Olan Pembe’ye Papazdan Ders Gibi Yanıt
YORUMLAR
03.03.2022

savaşla çözüleceğini düşünüyor ancak bu mantıkla yine rusya ya kaybedecek ya da çökecektir. rusyanın şunu anlaması lazım sırf kapına füzeler geldiğinde o ülkeye ses çıkarmayacaksın eğer o ülkenin senin ekseninde olmasını istiyorsan ımf çıkıp ukrayna ya şu kadar milyar dolar vereceğiz dediğinde de karşı çıkacaksın sunduğu şartlardan daha faydalı şeyler sunup sen çıkarıp 20 milyar dolar vereceksin. o zaman ukrayna senin ekseninde kalır zaten. ukrayna nato ya girmek istediğinde ses çıkar ancak ekonomik krize düştüğünde görmezden gel. rusların en büyük hatası balkanları ve çevresindeki ülkeleri avrupaya ve amerikaya muhtaç halde bırakması. bölgesel güç isen sırf askeri güç ile olmuyor ekonomik olarakta hissettireceksin.

03.03.2022

Sorun da bu ya zaten. Kişi başına düşen milli gelirde dünyada 80. sıralarda olan bir Rusya nasıl olur da bu paraları versin. Oligarkların yönettiği yolsuz, baskıcı dikta rejimlerinde ekonomik güç olunamaz.

03.03.2022

Hangi yüzyıldayız ki bir ülkeyi tankla topla fethetmeye çalışıyorsun? Neyin kafası bu! İnanın büyük bir tiyatro donuyor anlamis degilim

03.03.2022

Goebbels

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ