Pucca'ya "Erkeklere Hakaretten" Hapis Cezası! "Dünyanın En Saçma Davalarında İlk Ona Girer Yemin Ederim..."

Pucca adıyla bilinen sosyal medya fenomeni ve yazar Pınar Yıldırım'a şok eden hapis cezası. Geçtiğimiz aylarda paylaştığı tweet nedeniyle davalık olan Yıldırım 5 ay 18 gün hapis cezası aldı. Aldığı cezaya öfkelenen fenomen Twitter hesabından paylaşımda bulundu. İşte Pucca davasına ilişkin tüm detaylar...

Pucca'ya 5 Ay 16 Gün Hapis Cezası

'Pucca' takma adıyla bilinen sosyal medya fenomeni ve yazar Pınar Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı 'O kadar eşcinselli dizi izledim, film üstüne film bitirdim yok yok yok! Hala erkek denen aşağılık, karaktersiz cinsiyetten hoşlanmıyorum…' paylaşımı nedeniyle 'halkın bir kesimini sosyal sınıf, din, mezhep, cinsiyet, bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama' suçundan 5 ay 18 gün hapis cezası aldı.

Bu Kadar Kadın Cinayeti Varken, Ciddi Misiniz?

Yıldırım, cezaya Twitter hesabından tepki göstererek şu ifadeleri kullandı:

'Zaytung haberi gibi olacak ama erkeklere hakaret ettiğim için 5 ay hapis cezası aldım! Kıyaslamaktan nefret ediyorum, bu kadar kadın cinayeti varken ciddi misiniz siz ya, erkeğe hakaret mi? Dünyanın en saçma davalarında ilk ona girer yemin ederim.

İşin diğer kısmı, her seferinde uyarmamıza (?) rağmen dava dosyasına tweetin sonunu anlamadığımız bir şekilde ‘erkeklerden hoşlanmıyorum’ diye yazdılar. Umarım bu işin sonunda erkeklerden hoşlanıp hoşlanmadığımdan emin olmak için bana bilirkişi atamazlar. Başıma ne geldiyse erkekler yüzünden geldi! Erkeklere hakaret ne böyle nasıl kırılganmışsınız meğer.'

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
22.10.2021

Aynısını bir erkek kadınlar için yazsa eminim bas bas bağırmayı bilirdi ama bu kaltak! İyi olmuş, belki aklı başına gelir. İkiyüzlü sevimsiz!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ