Pucca 'Evli Adamlarla Beraber Olan Kadınlar' Hakkında İnsanlara Düşüncelerini Sorunca Çok İlginç Yanıtlar Geldi

Siz ne diyorsunuz bu işe peki?

Bir yerde Pucca'nın adı geçiyorsa orada bir gündem var demektir. Pucca bu sefer kendi hayatıyla değil ama Twitter'da sorduğu soruyla gündemde.

Pucca'nın "evli adamlara beraber olan kadınlar"la ilgili sorduğu soru şöyle:

1. Cevapların her biri birbirinden farklı bakış açılarını içeriyor...

Son Feci Ana

2.

Atakan Ormanlı

3.

Dilann

4.

Bacıyan-ı Rum

5.

Haziran Duzkan

6.

Elitsu Kediannesi

7.

Lokman-ı Fikir

8.

lbfoofoo

9.

Tanrı Şiva

10.

saydambey

11.

klara von karajan

12.

proleter hiddet

13.

Leylanınbiri

Popüler İçerikler

Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
03.02.2020

Aldatacaksanız evlenmeyeceksiniz. Bunun nesini anlamıyosunuz acaba?

03.02.2020

Özel sektörde çok denk geldim. Kadın bazen adamın evli olduğunu bile bile ilişki yaşıyor çünkü bırakması daha kolay. Veya adam kadının evli olduğunu bile bile ilişki yaşıyor. Önemli olan cinsiyet değil burada. Asıl tartışacağımız konu neden ?? Neden insanlar bunu yapar?? Yapacaksan eğer ayrıl kardeşim eşinden, günah değil mi ona? Yok o evde beni beklesin ben her istediğim haltı yiyim, yok öyle bir dünya! Hemcinslerime bu konuda çok üzülüyorum ve and içmişim şahit olduğum her aldatılmayı gider söylerim. Sessiz kalmak ortak olmaktır.

03.02.2020

Adam da kadın da suçludur ya, şu durumda kadına suç bulmayan insanların insanlığını sorgularım. Evli bile değil ama uzun süreli ilişkisi olan, artık evlenmeleri falan beklenen birine aşık olmuştum bir zamanlar. Kızı hiç tanımıyordum bile ama adam benim üniversitede neredeyse her gün gördüğüm birisiydi. Onurumdan, onların birbirine olan sevgisine saygımdan hiçbir zaman bunu o kişiye söylemedim, hiçbir zaman ayrılmalarını da dilemedim. Mutlu olsunlar çok yakışıyorlar dedim içimden hep. Benden bağımsız bir şekilde bir gün ayrıldılar, ve onun üstüne bile sonraki aylarda hislerim açığa çıktığında ondan bir şey beklemedim; atlatsın, aşsın o kişiyi diye. Sonra ben ona duyarlı davranıp zaman tanıdığımı sanırken gitti başkasıyla ilişkiye başladı falan bu arada. Ben hiçbir şey kazanmadım belki ama onurumu kaybetmedim, sonuç olarak bu.

TÜM YORUMLARI OKU (39)