"Psikolojik Sorunlarınızla Başa Çıkmak İçin Kullandığınız Terapi Gibi Yöntemler Neler?" Sorusuna Gelen Travma Soslu 15 Cevap

Twitter fenomenlerinden Oğuzhan Bonaparte, takipçilerine psikolojik sorunlarıyla başa çıkmak için kullandıkları terapi gibi yöntemleri sordu, biz de sizler için cevapları derledik...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

1. Gözlerimizden kalpler fışkırdı!

2. 😂

3. Gerçekten iyi gelir...

4. Hep kahır.

5. Kokudan dert tasa kalmaz.

6. Şükretmek önemli tabii...

7. Neden olmasın?

8. Kısır döngü...

9. Temizlik terapidir gerçekten...

10. 😂

11. Keşke...

12. Friends de hayat kurtarır!

13. Mustafa mı Sandal?

14. 😂

15. Yiaaaaa! 😍

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
13.06.2019

Avrupa Yakasını açıp izlemek ve temizlik yapmak. Bana bu ikisi çok iyi geliyor. Özellikle Burhan Altıntop'un olduğu bölümler resmen terapi gibi.

Akşam karanlıkta içinde olduğum odayı mumlarla donatıp yere uzanmak, kulaklıkta yüksek sesle, sakin müzikler dinleyip tavanı izlemek.

14.06.2019

kendimle konuşuyorum, diyorum ki sen bu hayattan gelip geçen bir varlıksın, değerlisin bu yüzden çünkü sadece bir kere geçiyorsun. o sebeple, her neye canını sıkıyorsan, bırak çıksın senden. geleceği düşünüyorsan düşünme, çünkü varsayımsaldır her zaman. geçmişi düşünüyorsan düşünme, yaptığın bir şey hataysa eğer bırak hata olarak kalsın, o an öyle istemiştin, o anki sen ile şimdiki sen çok farklısın tabii ki hata olarak göreceksin. o yüzden görebildiğin ilk ağaca bak sonra da gökyüzüne. işte onlar baki. sen sadece gelip geçen bir varlıksın. o sebeple nefes al. her şey hallolacak, olur çünkü. işte aynen böyle, hala bıkmadım bundan. ama yakındır, bundan bıkınca yeni yöntemimi buradan paylaşırım.

TÜM YORUMLARI OKU (14)