Protestocu Gruplar Geldiği Zaman Dizlerinin Üzerine Çöküp Özür Dileyen Miami Polisi Tüm Dünyaya Örnek Oldu!

Biliyorsunuz ki bir süre önce ABD'nin Minneapolis eyaletinde George Floyd isimli siyahi bir bireyin polisin ırkçı tutumundan dolayı hiçbir direniş göstermiyor olmasına karşın can vermesinden sonra ülkenin farklı lokasyonları da dahil olmak üzere protestolar başlamıştı.

Sizlere bu içeriğimizde detaylarını anlatmıştık. 👇

Göz Göre Göre Cinayet: ABD'de Polisin Sert Müdahalesine Maruz Kalan Adam Hayatını Kaybetti

Protestolar ciddi boyutlara ulaşırken, Miami polisi tüm dünyada viral olan bir hareket ile gündeme oturdu.

twitter.com

Polisler, bulundukları bölgede protestolar başladığı zaman dizlerinin üzerlerine çöktüler...

twitter.com

Ve yaşanan olaylar için özür dilediler.

twitter.com

Kalabalık olan gruplar ise dizlerinin üzerine çöken polislere katıldılar.

twitter.com

Bu görüntüleri görenler ise George'un geri gelmeyeceğini biliyorlardı fakat küçük de olsa bir değişimin başladığına inandılar.

twitter.com

👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
'Skibidi Bop' Şarkısıyla Dans Ederek Çiftçi Hayatından Milyoner Hayatına Adım Atan 'Göbek Reis' Aslında Kim?
YORUMLAR
02.06.2020

Hay ben sizin çevirinize, ya hadi çeviriyi geçtim, hiç mi dünyayı takip etmiyorsunuz??? O diz çökme, özür dileme hareketi değil, ilk olarak temmuz 2016 da yine siyahilerin polis tarafından öldürülmesi üzerine, NFL oyuncusu Colin Kaepernick tarafından yapılan protestodur. ABD marşı okunurken tek dizi üzerine çökerek ölümleri protesto etmiştir. Daha sonra pek çok NFL takımı bu protestoya destek vermiş ve Trump tarafından açıkça boykot ile tehdit edilmişlerdi. Yani özür dileme ile yakından uzaktan alakası olmayan bir durum. Onedio işin b.kunu çıkarmış. Önüne gelene paylaşım yaptırırsan olacağı bu. İnsanları yanlış yada eksik bilgilendirip duruyorlar. Yazık...

02.06.2020

Onlarla dayanışma içinde olduğunu gösterdiği zaman teşkilat adına üzgün olduklarını da belirtmiş oluyorlar yani bir bakıma özür dileme sayılır, uzaktan yakından alakası yok gibi bir durum yok. Ama evet bilmeyenler için hareketin kaynağını da belirtse daha doğru olurdu. Konunun da Onedio'yla alakası yok Merve Karadag hazırlamış içeriği, daha doğrusunu yaparım diyorsan sen de hazırlayabilirsin.

02.06.2020

Minneapolis neree Miami nere orada siyahilere yapılan yanlışı polis niye desteklesin zaten. Olması gereken bu zaten ama bir arkadaş "yememiştir" demiş kardeşim Miami de yaşayan gelir durumu yüksek insanlarla polisin ne alıp veremediği olsun ayrıca sen sanıyomusunki "eyyyy polis sen kimsin ya hemen işten attırıyorum seni evinide bastırıyorum" diyecek birileri olsun

Pasif Kullanıcı
02.06.2020

Kalabalığı görünce yememiștir. :))

TÜM YORUMLARI OKU (15)