Prosedür Gereği Tuvalet Kullanımına İzin Verilmediği İçin Uçağın Ortasına İşeyen Kadın

Londra'dan Varşova'ya uçan yolcu uçağında herkesi şok eden bir olaya imza atıldı.

Uçak kalkmak üzere olduğu ve yakıt dolumu yapıldığı için prosedür gereği yolcuların geçici olarak tuvaleti kullanması yasaktı.

Ancak bir kadın, bir yandan telefonuyla konuşurken bir yandan da uçağın ön kısmında hosteslerin bulunduğu yerde dizlerini kırıp işemeye başladı.

İşediği yer göl haline dönerken bir yandan da telefonda konuştuğu kişiye "Uçak kalkmadan bana yardım etmek zorundasın. Şu an uçağa işiyorum" dedi.

Kabin görevlilerine tuvaleti kullanması gerektiğini ama izin vermediklerini söyleyen kadın büyük bir rahatlıkla ortalığı göle çevirdi!

Yolculardan biri bu görüntü karşısında dayanamadı ve "Sen ciddi misin? Bu çok iğrenç. Sen kocaman bir kadınsın" dedi. Kadın ise "Evet biliyorum! Ama sordum..." dedi.

Hala telefonla konuşmaya devam ediyor ve karşısındaki kişiye polisin geldiğini ve başının belada olduğunu söylüyordu.

"Görevlilere tuvaleti kullanıp kullanamayacağımı sordum. Şu an kullanamayacağımı söylediler. Bu yüzden ben de işemeye başladım. Tam önlerinde"

Kadının neden böyle bir şey yaptığı ise bilinmiyor.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Topuklu Ayakkabısı Göze Batmıştı: Photoshop İddiasıyla Dillere Düşen Sinem Kobal Meseleye Son Noktayı Koydu!
Kıvanç Tatlıtuğ Yok Biz Şok: Dünyanın En Yakışıklı 100 Erkeği Listesinde Türkiye'den 5 Ünlü Oyuncu Var!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
24.07.2018

Hayır vücudunda bir sorun varsa git bez tak, pskilojik sorunun varsa doktora görün. Altı üstü 5-10 dakika bekleyeceksin. Bunun mazereti yoktur, uçağa bineceğini biliyordun bi zahmet önceden tuvalete gitseydin. Topluca kullanılan bir yere bu şekilde zarar vermeye kimsenin hakkı yok. Toplum içinde yaşıyorsanız kurallara da uyacaksınız

24.07.2018

kadının durumu nedir derdi nedir bilemem. ama ben de de aktif meshane olayı vardı. bir damla idrar birikse patlayacak gibi hissediyorsunuz. 50 dakikalık bir yolculukta 2 kere otobüsten inip etrafta koştura koştura wc aradığmı bilirim. bu nedenle uzun yola çıkarken 2 saat öncesinde sıvı tüketmem. tedbirini alıp ona göre davranması gerekirdi böyle bir durum yaşadıysa

24.07.2018

''Kadının neden böyle bir şey yaptığı ise bilinmiyor.'' Yani çişi gelmiş işemiş çok düşünmemek lazım :D

TÜM YORUMLARI OKU (64)