Onedio Logo

Promosyon Yarışı Kızıştı! 41 Bin 500 TL'lik Rekor Ücret

Kapak Görseli

Anadolu Üniversitesi'nde (AÜ) gerçekleştirilen banka maaş promosyon ihalesinde bir rekor gerçekleşti. Türk Ekononomi Bankası (TEB) 5 bin 500 çalışanı ilgilendiren ihaleyi, 41 bin 500 TL'lik promosyon teklifi ile kazandı. 

Promosyon 3 yıllık anlaşma kapsamında ödenecek.

Promosyon 3 yıllık anlaşma kapsamında ödenecek. Görseli

Bankaların verdiği promosyon ödemelerinde miktarlar sürekli yükselmeye devam ediyor. Özellikle üniversiteler ile bankalar arasında yapılan promosyon anlaşmaları son dönemlerde dikkat çekiyor. 5 bin 500 çalışanı ilgilendiren bir promosyon ödemesinde anlaşmaya varılan rakam ise bir anda gündem yarattı.

Haber Global'de yer alan bilgiye göre, Anadolu Üniversitesi'nde (AÜ) gerçekleştirilen banka maaş promosyon ihalesini Türk Ekonomi Bankası (TEB) 41 bin 500 TL'lik rekor bir ücret ile kazandı. Promosyon 3 yıllık anlaşma kapsamında ödenecek.

Türkiye rekoru

Türkiye rekoru Görseli

5 bin 500 çalışanın tamamı 41 bin 500'er lira promosyon ödemesinden yararlanacak.

Anlaşma yapılan rakamın bir kurum ile banka arasında imzalanan promosyon anlaşmalar bakımından Türkiye rekoru olduğu ifade edildi.

Popüler İçerikler

Trump'tan Merak Uyandıran Paylaşım: "Yarın Çok Büyük Bir Gece Olacak"
Trump'tan Merak Uyandıran Paylaşım: "Yarın Çok Büyük Bir Gece Olacak"
Ramazan Tebriği Krizi: Zorlu Holding CEO'su Cem Köksal Hakkında Soruşturma Açıldı
Ramazan Tebriği Krizi: Zorlu Holding CEO'su Cem Köksal Hakkında Soruşturma Açıldı
Sırrı Süreyya Önder'den Özel Açıklamalar: "Devlet Bahçeli Barış Halayı Çekeceğiz Dedi"
Sırrı Süreyya Önder'den Özel Açıklamalar: "Devlet Bahçeli Barış Halayı Çekeceğiz Dedi"
YORUMLAR
24.08.2022

GÜZEL PARA KANKA!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ