Projeye Aykırı Olduğu Gerekçesiyle HDP Diyarbakır İl Binası Mühürlendi

Şikayet üzerine HDP Diyarbakır İl Binası, Bağlar Belediyesi tarafından mühürlendi.

'Projeye aykırı olarak inşa edildiği tespit edildi'

Bağlar Belediyesi ekipleri, akşam saatlerinde HDP Diyarbakır İl Binası'nda denetim yaptı.

Binada projeye aykırı eklentiler yapıldığı, 1 katının kaçak ve 2 kapısının projeye aykırı olduğu gerekçesiyle, binanın kapalı olan kepengine belediyenin yapı kontrol amirliği tarafından mühür vurularak, kararın gerekçesi asıldı.

Binanın sahibi olan R.B. adına tutulan tutanakta, 30 gün süre içerisinde aykırılıkların giderilmemesi halinde yasal işlem başlatılacağı belirtildi. 

Bağlar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, 'Şikayet üzerine belediyemiz Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde ilgili binada bir katın kaçak ve iki kapının da projeye aykırı olarak inşa edildiği tespit edilerek imar kanununun ilgili maddeleri çerçevesinde yasal işlem uygulanmış olup bina mühürlenmiştir” denildi.

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR
05.10.2022

Yikin aq icindekilerle beraber terör yuvasini. Kimbilir kac tane masum kürt genci daga yolladi oradan serefsi.ler

06.10.2022

Herkes oradaki kürt gençlerini dağa göndermekle suçluyor partiyi. Suç sadece insanları dağa gönderende mi yoksa o insanların evini barkını ailesini eşini dostunu kısacası yerini yurdunu bırakarak dağa gidebilmeyi göze alan insanların içerisinde olduğu psikolojik durumun nedenlerini sorgulamıyor. , Metropollerde kürtçe konuşuyor diye dövdükleriniz, alevi diye yaktıklarınız, ermeni diye nefretle yaklaştığınız kitlelerini doğudaki karşılığınız, okulu hastanesi köy yolu olmayan binlerce insanın yaşadığı hor görmüşlüğü göz önüne alır eşit şartlarda hizmet sunarak insanların ırkını dinini sömürenleri, yakanları seçmeyi bırakırsanız belki dağa çıkmaların da önüne geçmiş olursunuz. On yıllardır kaç masum insan öldü bu kavgada , nedense hepsi de çatısı bile olmayan gecekondularda yaşıyordu. Filler tepişiyor çimler eziliyor, ama nedense çimler fillerin tepişmesini fillerden daha çok istiyor..

06.10.2022

O bina orada 20 yıldır var yeni mi akıllarına geldi proje vs. Abi bırakın bu işleri kapatmıyorlar partiyi suni gündem arıyorlar ya da milleti provoke ediyorlar.

TÜM YORUMLARI OKU (4)