Profesör Faruk Beşer'in Bir 'Derdi' Var: Yoğun Bakımdaki Kadın ve Erkekler Neden Aynı Odada?

Yeni Şafak yazarı ve Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde öğretim görevlisi olan Prof. Dr. Faruk Beşer, Twitter hesabından Sağlık Bakanlığı yetkililerine seslendi ve 'Yoğun bakımda kadın erkek ayrı odalarda tutmak mümkün değil mi? Kadına kadın, erkeğe erkek doktor bakamaz mı?' diye sordu. Beşer'in bu paylaşımı sosyal medyada gündeme oturdu. 

Ancak sosyal medya kullanıcıları tepkilerini göstermekten geri kalamadı👇

Popüler İçerikler

Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
YORUMLAR
27.02.2018

Ben bir kadin doktorum ve senin sagligini korumak icin hizmet ediyorum sapikca dusuncelerini degil ey embesil !! lukse bak erkege erkek kadina kadin bakacakmis.benim gibi yaratiklara bakiyorlar diye sukretmiyor da...

Pasif Kullanıcı
27.02.2018

Haklı bence. Kadın erkek aynı mezarlığa da gömülmemeli. Kadınlar ayrı erkekler ayrı yere gömülsün. Ne o öyle yan yana yatıyolar. Allah muhafaza bi toprak kayması falan olur, mezarlar birleşir. Olacak iş değil!

27.02.2018

:) :) Ağzına sağlık... Hiç böyle düşünmemiştim...

27.02.2018

Şimdi herşeyden önce Türkiye geneli'nde sıkıntılı sayıda yoğun bakım ünitesi var. Sıraya göre değil cinsiyete göre ayrıldığında yatakların boş kalma durumu nedeniyle kurtarılamayacak hastanın canına kast etmiş oluyorsunuz bu şekilde. Hadi harcamayı yaptık her hastanede bomboş yataklar var, kimse kapıdan dönmüyor. Bu sefer de doktor sayısı sıkıntı. Hadi doktor, hemşire, hastabakıcı geçtik hepsini ithal ettik, bu kez de erkeğin erkeğe, kadının kadına haram bölgeleri var. Doktor-hasta ilişkisini başta boşverdik ya yatakları filan ayırırken, o nedenle bu erkek doktor sen prostat sancıları ile kıvranırken sana sonda takamaz, dinen caiz değil. Bu nedenle sidiğinde boğulur geberirsin. Böylesini istemiyor, doktor-hasta ilişkisinde bunlara dikkat etmek gereksiz diyorsan da neden yatakları ayırıp onca masraf ediyorsun? İsraf dinen haram değil mi?

27.02.2018

Velhasıl nerden tutsan elinde kalıyor bunların savunduğu her şey.....

TÜM YORUMLARI OKU (94)