Prof. Dr. Şenol'un Kapısına Dana Dili Bırakıldı!

Sosyal medyada aşı karşıtlarının hedefi olan enfeksiyon hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol'un ofisinin önüne 2 adet dana dili bırakıldı. 

Şenol, sosyal medya hesabından kendini Op. Dr. Mustafa Yücel olarak tanıtan ve sahte doktor olarak bilinen, Büyük Uyanış Derneği üyesi bir kişi tarafından tehdit edildiğini, olayı gerçekleştirenin de o olduğunu açıkladı.

Pandeminin başlamasından bu yana hem kendi sosyal medya hesapları hem de farklı basın-yayın kuruluşları aracılığıyla Kovid-19’la ilgili bilimsel verileri paylaşan, uyarılar yapan, pandemi yönetiminde yanlış gördüğü noktaları eleştiren ve aşılanmayı öneren Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol’a aşı karşıtlarının saldırıları bitmiyor.

Şenol ofisinin önüne iki adet dana dili bırakıldığını Twitter'da duyurdu.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Şenol hayatının tehlike altında olduğunu aktardı...

Bu olayın planlı bir cinayet girişimi olduğunu söyleyen Şenol, 'İlgili şahsın sosyal medya aracılığıyla da paylaştığı cinayete hazırlık vurguları ve çeşitli tetikçiler eliyle planlandığı izlenimini güçlendiren girişimin, o gün oraya geç bir saatte uğramam nedeniyle bertaraf edilmiş olduğumu anlıyorum. Bu kan dondurucu planlı cinayet girişimi, Sağlık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı gibi konuyla ilişkili takipleri olması gereken bakanlık ve mercilerin ben ve birkaç bilim insanına yapılan tüm şiddet dolu tacizlere seyirci kalırken ve yargı suç kabul edip izlemezken olmaktadır' dedi.

Popüler İçerikler

Tesadüfen Bir Evde Bulundu: 2. Abdülhamid'e Ait Olduğu Düşünülen Robdöşambrın Restorasyonu Tamamlandı
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
01.08.2022

güzel ülkemin geldiği son duruma bak cahiller aşırı fazla pohpohlanip değerli oluyor okuyan kesime saldırıyor. cahiliye cehalet hiç bu kadar öne çıkarılıp değerli hale getirilmemişti diyeceğim de dönem dönem cehalet bu topluma pompolandı

01.08.2022

cehalet boyut değiştirdi, eskiden cahil dediğin dağ köyünde yaşayan yaşlı amca, karısı doğum yapan ciftçi hastanede tedavisini olur, doktoruna da bahçesinden meyve falan getirirdi teşekkür için, keza öğretmene de aynı saygı vard8.şimdi herkes cahil, herkes maganda

01.08.2022

Komplo teorileriyle beyinlerini eritmiş ''büyük oyun''cular. Lafa gelince aşı olmama özgürlüğü, fikir özgürlüğü, bireysel haklar diye kafa s*kerler ama bilimsel konuşan insanları tehdit etmekten de geri kalmazlar. Yobazlıkta Işidçilerle aralarında fark yok. Tez vakitte gebersinler.

02.08.2022

tamam hepimiz ölecez siz yaşayacaksınız .bı gidin yaa

01.08.2022

Afrikalı olsan batı bizi sömürdü deyip işin içinden çıkarsın, koca imparatorluktan cumhuriyet devrimlerine uzanan tarihin olmasa sırf dine boğulup sömürülmüş orta doğu ülkesinin kaderi dersin. 21. yüzyılda onca derdin arasında halen bağnaz ve karanlık orta çağ zihniyetini aratmayan bilim düşmanlarıyla uğraşıyoruz. Bu cehalete fırsat verenler son 20 yılın mimarları. Sayelerinde daha özgüvenli daha cesurlar.

TÜM YORUMLARI OKU (42)