Prof. Dr. Pampal, Hatay'ı Uyardı: 'Tehlike Yaklaştı, 8 Büyüklüğünde Deprem Bekleniyor'

Hatay bölgesi için uyarılarda bulunan Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Süleyman Pampal, Hatay'ı bir büyük depremin daha beklediğini ve tehlikenin yaklaştığına dikkat çekti.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından 11 şehrimiz etkilenmiş, AFAD'ın verdiği son bilgilere göre hayatını kaybedenlerin sayısı 44 bin 374 olmuştu.

Depremlerden en çok etkilenen şehirlerden olan Hatay'da da acı tabloyla karşı karşıya kalınmıştı. Hatay, geçtiğimiz günlerde de 6.4 büyüklüğünde bir deprem daha yaşamıştı.

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Süleyman Pampal, tv100'de katıldığı Eşit Ağırlık programında Hatay ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.Hatay'ın dahil olduğu bölge ile ilgili uyarılarda bulunan Pampal, 8'e varan büyüklükte bir depremin beklendiğini söyledi.

Pampal, katıldığı canlı yayında şu ifadeleri kullandı: "Bana kalırsa acele etmek çok doğru olmaz.Yani gerekli çalışmaları yapıp, her şeyi hazırlayıp, hiç olmazsa bundan sonraki depremlerde bir de şunu söyleyeyim, lütfen atlamamak lazım.''

''Ölü Deniz fayının devamı Suriye, Lübnan ve İsrail'de bu bölgeler de çok yıkıcı bir depremlere gebe. 8'e varan büyüklükler hep yaşanmıştır. Eğer olursa, ki olma ihtimali yüksek. Çünkü oralarda da stres transferiyle tehlike yaklaştı ve büyüdü. Hatay yine etkilenecektir. Burada en kadersiz, en şanssız kentimiz Hatay olmuştur.''

Para Karşılığı İkinci El Eşya: Kızılay Yardımları da Satmış
Canan Kaftancıoğlu'ndan Erdoğan'a: 'Sen Helallik İsteyeceğine İstifa Et'

Popüler İçerikler

5 Yaşındaki Çocuk Şüpheli Şekilde Hayatını Kaybetti: Son Sözü "Anne Beni Bir Şey Isırdı" Oldu
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
28.02.2023

Sürekli insanları korkutuyorsunuz! Herkes çok büyük bir travma yaşadı zaten asla geçmeyecek, zaten her gün korkuyoruz aynı şeyler tekrar bize, sevdiklerimize olcak diye! Neden sürekli tıklanmak için insanların korkularından faydalanmaya çalışıyorsunuz? Adam Hatay’da olacak da dememiş ayrıca İsrail Lübnan gibi yerlerde olur Hatay da etkilenir demiş!

28.02.2023

işte bu mantık, deprem olana kadar hiç bir şekilde harekete geçmeyen kafaların sonucu. Adam uyarıyor! Uyarmasa "uyarmadı" dersiniz, uyarsa "korkudan faydalandı" dersiniz. Hataydaki binaların 1 ay içinde onlarca deprem yediğiniz farkında mısınız? gelecek şiddetli bir deprem geri kalan yapıların tamamına yakınını yıkabilir. Dün de Malatyada deprem oldu. Bilim insanlarının dediğinden anladığınız tek şey korku mu? Adam işini yapıyor.

28.02.2023

antakya...

28.02.2023

artık korku ticareti yapıldığını düşünmeye başladım. bilim insanları, astrologlar, medyumlar, kahinler... herkes ama herkes depremle ilgili konuşur ve takip edilir. bilim insanlarını çok ayrı tutuyorum, yanlış anlaşılmasın. ancak profesörlerin de çok ayrı konuşması kafamı karıştırıyor.

TÜM YORUMLARI OKU (12)