Prof. Dr. Mustafa Karataş'ın "Irkçılık Haramdır" Sözleri Sonrası Sosyal Medya Hareketlendi

Kanal7 televizyonunda iftar ve sahur için program yapan ve uzun süredir programlarına devam eden Prof. Dr. Mustafa Karataş'ın 'Irkçılık haramdır' sözleri sosyal medyada farklı yorumlara sebep oldu.

Prof. Dr. Mustafa Karataş'ın yaptığı açıklama sonrasında sosyal medyadan tepkiler geldi.

Karataş'ın yaptığı açıklamalar sonrasında sosyal medyada farklı tepkiler geldi. Gelen tepkiler nedeniyle sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyleyen Karataş daha sonra bir açıklama yaptı.

Karataş bu tepkilere sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
YORUMLAR
18.05.2020

Arabın arap olmayana siyah derilinin beyaz deriliye bir üstünlüğü yoktur Allah katında üstünlük ancak takva iledir(Hz.Muhammed(s.a.v)

18.05.2020

Burda konu evrensellik değil ırkçılık İslam ırkçılığı kesin bir suretle yasaklamıştır evrensellik konusuna gelirsek eğer Kuran sadece Araplara inmiş olsaydı Peygamber diğer ülkelerin krallarına İslam'a davet için mektuplar göndermezdi ve yine Kuran evrensel olmasaydı ayetlerde ey insanlık veya ey inananlar yerine ey Araplar diye hitaplar geçmesi gerekirdi

Pasif Kullanıcı
18.05.2020

Bu ülkenin asli unsuru Türklerdir bu ülkeye kuruluşunda en çok emek harcayanlar kurtuluş savaşında şehi tolanların çoğu yine Türktür . Buna rağmen Türkiyede hiçbir zaman Türkçülük ön planada olmadı her zaman ümmet adı altında Arapçılık ve Kürtçülük hakim oldu. Türk olduğunu dile getirenlere '' Önemli olan insanlıktır müslümanlıktır ırkçılık yapma'' denildi Kürdüm diyenlere '' Helal olsun aslını inkar etmiyor kültürünü koruyor'' denildi. Bu ülke Avrupalı mahkumlar tarafından kurulan göçmen ülkesi değil burası Türk milletinin binbir emekle kurduğu Türk ülkesidir yatakta karısıyla güreşip 7-8 çocuk yapanların değil.

19.05.2020

Faşist pislik. Hitlerin köpeklerisiniz.

18.05.2020

yani evrensel olduğunu idia eden bir dinde ırkçılık haram olacak tabi adam doğru söylemiş amk neyine tepki gösterilmiş :D

TÜM YORUMLARI OKU (26)