Prof. Dr. Ersan Şen'in Atatürk'e Kafir Diyen İmama Tepkisi Gündem Oldu: 'Mustafa Kemal'e Kafir Diyemezsin'

Ceza hukukçusu Prof. Ersan Şen, Ayasofya Camii'nde Atatürk'e 'zalim ve kafir' diye lanet okuyan imam Mustafa Demirkan'a, 'Kemalizmi eleştir, Mustafa Kemal'i eleştir buna katlanırım ama Mustafa Kemal'e kafir diyemezsin' yanıtını verdi.

Ceza hukukçusu Şen, ülkenin son dönemde kutuplaştığını belirterek, "Din alimlerinin dili böyle mi olmalı, tehdit dilini, hakaret dilini, beddua dilini terk etmemiz gereken yerde konuştuğumuz konuya bak" yorumunda bulundu.

"Kimse Atatürk'ü silemez"

'Pes diyorum. Herkes ağzından çıkan söze dikkat edecek'uyarısında bulunan Prof. Şen, şunları kaydetti: Bu ülkede kimse Atatürk'ü silemez, özellikle dinine inanan birisi olarak söylüyorum Atatürk'ün peşindeyim. Mustafa Kemal Atatürk'ü başarısızlıkla itham edenlere diyorum sen daha iyisini yap kardeşim' dedi.

Kaynak: İnternethaber

İşte o anlar:

Popüler İçerikler

Bir Oyunlar Peşinde: Evlilik Haberiyle Herkesi Afallatan Mükremin Gezgin Yine Hamilelik Senaryosu Yazıyor
Dünyaca Ünlü Maden Suyunda Dışkı Örneğine Rastlandı: 2 Milyon Şişe İmha Edildi
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR
31.05.2021

Helal olsun👏🏻 Sizin gibi insanlara ihtiyacımız var

31.05.2021

Ersan Hoca.... ..... Öl de ölelim..... ..... (Bir tane akıllı siyasî çıkıp da Ersan Hocayı başkanlığa aday göstermiyor....) ..... Ersan Hoca bir yıl ülkeyi idare etsin .... .... Ülke uçar... .... 🤪😠😡

31.05.2021

Mustafa Kemal Atatürk Ateisttir. Bunu doğrulayan bir çok beyanı var ama Atatürkün ateist olması beni gram ilgilendirmez ister ateist olsun ister ineğe tapsın ister puta tapsın o Atatürkün kendi iç dunyası. Dini inancı ne olursa Atatürk Türkiye Cumhuriyetinin kurucusudur. Ülkeye müthiş faydalar ve yenilikler kazandırmıştır. Ben vatandaş olarak ülkeye millete yaptığı hizmete bakarım. Ben Allah değilim hiç bir insansa Allah değil o yüzden kimse kimseyi inancı ile sorgulama halkına sahip değildir. İnanç herkesin inandığı şey ile kendi arasındaki bir meseledir. Mesela ineğe tapan biri gelip Türkiye de cumhurbaşkanı olsa iktidar olsa ülkeyi yönetse ve 5 10 yıl sonra Türkiye yi dünyanın en büyük ilk 3 ekonomisinden birisi yapsa örnek olaral diyorum bunu hangi vatandaş istemez? Yada tam tersi mükemmel bir Müslüman iktidar olsa ülkeyi somali ekonomisine çevirse bu adamın müslüman olmasının bana faydası nedir banane ben vatandaşım kim bana hizmet ederse ben ona bakarım.

Gerçekten bilmediğim için soruyorum, Atatürk'ün ateist olduğunu doğrulayan beyanları neler?

TÜM YORUMLARI OKU (22)