Prof. Dr. Bingür Sönmez'in 'Vatan Haini' Açıklaması Aşı Karşıtı Tutumuyla Dikkat Çeken Yıldız Tilbe'yi Fena Kızdırdı

Diğer ülkelerde bu kadar yoğun bir şekilde tartışılıyor mu bilmiyorum ama son süreçte özellikle koronavirüs aşısıyla ilgili birçok düşünce ortalıkta geziyor. Kimi Çin aşısına güvenmediğini söylerken kimi de tamamen aşı olmayı reddediyor.

www.memurlar.net

Bu reddetme durumu sadece koronavirüs aşıları için geçerli değil. Hem kendisine hem de çocuklarına önemli diğer aşıları yaptırmayanlar var. Bu aşı karşıtı insanlar da toplumda epey bi fazla... Neyi, nasıl araştırıyorlar bilmiyoruz fakat düşünceleri herkesi şaşırtan cinsten.

Bu içeriğimizden aşı karşıtı olma durumunun ne kadar vahim bir seviyeye ulaştığını gayet net anlayabilirsiniz;

Aşı Karşıtlarının Akıl Tutulması Yaşatan Yorumlarını Okuyunca Kimlerle Yaşadığınıza İnanamayacaksınız

Bu tartışmalar ve inkar edişler devam ederken Prof. Dr. Bingür Sönmez, FOX TV'de katıldığı bir programda aşı yaptırmayanların vatan haini olduğunu ve kız bile vermeyeceklerini söyledi.

Ardından da 'İnsan vücudunun dokunulmazlığı nedeniyle mecbur etme şansımız yok ama kurallar koyacağız, devlet dairelerine bile giremeyecekler, otobüse binemeyecekler' dedi.

Sosyal medya kullanıcılarının tepki gösterdiği o anları buradan izleyebilirsiniz;

Prof. Dr. Bingür Sönmez'den Aşı Yaptırmak İstemeyenlere: 'Aşı Yaptırmam Diyenler Vatan Hainidir, Onlara Kız Bile Vermeyeceğiz'

Aşı karşıtı tutumuyla son zamanlarda sık sık gündeme gelen şarkıcı Yıldız Tilbe de Prof. Dr. Bingür Sönmez'e Twitter hesabından cevap verdi.

Tilbe, "İşinizi yapın" diyerek Sözmez'e ağzına geleni söyledi.

Bu tepkiyi görenlerden bazıları da sanatçıya destek verdi.

Yaptığı işlerden çok aşı karşıtlığı nedeniyle sürekli konuşmaya başladığımız Yıldız Tilbe'nin bu tutumunu nasıl buluyorsunuz?

Büyük bir kitleye hitap eden bir kişinin bu şekilde önemli bir konu hakkında kolayca yorum yapabilmesi ve ona hak verenlerin olması çok garip...

Yorumlarda buluşalım!

Popüler İçerikler

Bir Oyunlar Peşinde: Evlilik Haberiyle Herkesi Afallatan Mükremin Gezgin Yine Hamilelik Senaryosu Yazıyor
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
YORUMLAR

Bu şahsın daha önce cumhuriyet düşmanlığı ve ırkçlık da içeren pek çok uygunsuz söylemi oldu ama hepsi alkışlandı; bu sözlerinin de alıcı bulacağı ve bir grup tarafından ölesiye destekleneceği çok açık. Bu insanların bir kesim tarafından arabesk romantizmiyle yıllardır anlamsızca sevilmesi, madde etkisiyle ortaya konmuş saçmalıklarına dahi anlam atfedilmesi ve herhangi bir konuda herhangi bir yöne çekilmesi oldukça kolay olan bir güruh tarafından tanrılaştırılması bana her zaman çok acıklı gelmiştir. Kimler kimlerden destek umuyor, hayat çok garip.

27.12.2020

Nasıl "her köşe başına cami dikildi, 3-5 kişinin gittiği camiler var, camiler birbirleri ile süs ve şatafat konusunda yarışıyor" gibi şeyler söylediğinizde sizi din düşmanı, islam düşmanı ilan ediyorlarsa aynı şekilde "Çin aşısının etkinliğine veya güvenilirliğine dair yeterli hiçbir veri yok" dediğinizde de sizi aşı karşıtı ilan ediyorlar. Çin aşısına güvenmiyorum diyenlerin hepatit aşısına veya ne bileyim kızamık aşısına karşı olduğunu hiç sanmıyorum. İnsanlar sadece güvenilmez verilere karşılar. Hiçbir avrupa ülkesinin satın almadığı bir aşıyı alıyor olmamıza karşılar. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı...

27.12.2020

Eğer cevremde birisinin eroin kullandığından emin olursam, 1 saniye düşünmeden gerekli yerleri ararım. Eroin irade ile birakilabilinecek bir madde değil ve götürüsü çok fazla. Bu yüzden eroin kullanan hiç kimsenin sözüne itimat etmem.

27.12.2020

Anlıyorum...🧐

TÜM YORUMLARI OKU (26)