Prof. Dr. Ahmet Ercan İstanbul Depreminden Etkilenecek Bölgeleri Tek Tek Açıkladı!

Marmara Denizi'nde Yalova açıklarında 3.3 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, sosyal medya hesabından depremle ilgili değerlendirme yaptı ve olası İstanbul depreminden etkilenecek il ve ilçeleri tek tek açıkladı.

6 Şubat depreminin ardından gözlerin çevrildiği Marmara Bölgesi'nde 6 Ağustos akşamı Marmara Denizi'nde Yalova açıklarında 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 7.7 kilometre derinliğindeki deprem, birçok ilde hissedildi.

Depremin ardından bölgede yaşayan vatandaşlarımız tedirgin olurken uzmanlardan da bazı açıklamalar geldi.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, sosyal medya hesabından depremi değerlendirdi ve olası İstanbul depreminden etkilenecek bölgeleri açıkladı.

Ercan, Yalova açıklarında meydana gelen depremin 1999 deprem kırığı üzerinde önemsiz bir gerginlik boşalması olduğunu söyledi.

stanbul, Yalova, Kocaeli, Çınarcık, Gemlik, Mudanya, Bandırma, Erdek, Biga, Lapseki, Tekirdağ, Şarköy, Gelibolu, Trakya’nın Marmara kıyılarının İstanbul depreminden etkileneceğini belirtti.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Görüntüler Sosyal Medyada Gündem Oldu: İstanbul'a Meteor Düştü İddiası
Oğuzhan Uğur’un Mevzular Açık Mikrofon Programı Yeniden Başlıyor: Yapay Zeka Robotu Sophia Konuk Olacak

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
YORUMLAR
07.08.2023

99 yaşadık yalova olarak çok iyi biliyoruz ama istanbul tehlike altında evet hissedeceğiz çok şiddetli şekil de 99 yaşanan depremde yorulan eski binalar riskli ve yıkım olacak yalovada kaçınılmaz acaba hükümet ne düşünüyo ne önlem aldı? Zam yapmaktan başka bir işi yok şu an hükümetin!!!

07.08.2023

Ya 5'lisi, 15'lisi hepsi dört gözle bekliyor. Bir olsa, ohali sonsuz bir şekilde koyup, artık kim kalırsa, kalan sağlar bizimdir deyip, sıfırdan kendi istedikleri bir ülke kuracaklar. Ve tüm o yaptıkları, yedikleri de yanlarına kâr kalacak. Hahaha lan devletimizi yöneten bu hükümetten hâlaaaa mantıklı bir ley beklemenizde şok yani :)))) Deprem olunca -ki olacak- herkes kendi başına, kendi kaderiyle ortada, molozların altında ya da şok bir şekilde (bunlar İstanbul dışındakiler) kala kalacak.... Kimseye yardım edilemeyecek. Depremden belki 1 ay sonra sadece şehre girilebilecek. Sonra'da kurtarma değil, moloz kaldırma olacak. Laaaan çok insan ölecek, çok fazla.. Bu hükümetten birşey olmaz, yine insanlar kendi kendine ne yaptıysa, yoksa.. gördük Hatay depreminde, ne bebekler, hamile kadınlar, insanlar vefat etti. Kim yardım edebildi o vefat edenlere. İstanbul'da da yine aynısı olacak. Yapmadı ama Allah yardımcımız olsun....

İstediğiniz kadar uyarın. İnsanların parası yok ki önlemini alsın, hükümet zaten kucağında patlayan kararları yüzünden milletin aç karnını doyurmak için cebinde tuttuğu paranın peşinde. Allah korusun İstanbul da yıkıcı bir deprem olduğunda fakirler enkaz altında ölecek, zenginler hayatına devam edecek. Allah aklı olmayanlar akıl versin ki doğru seçimler yaparak, hayatta kalma şansımızı arttıralım.

07.08.2023

Olası bölgeleri açıklamanın artık faydası yok. Maalesef hiçbir önlem alınmıyor. İnsan hayatı önlemlerinden sonra en önemlisi holding merkezleri ve finans merkezleri başka yerlere taşınmalı.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ