Prof. Ceyhan'dan Çağrı: 'Devletin Ek Önlemler Alma Zamanı Geldi'

Artan vakalar ve aşılama oranına ilişkin değerlendirmede bulunan Prof. Dr. Ceyhan, 'Aşı kararsızlığı bu kadar fazla, aşı karşıtları da yalanlarıyla toplumu bu denli ve rahat zehirlerken, toplumsal bağışıklık sağlamanın mümkün olmadığını görüp devletin ek önlemler alma zamanı geldi, umarım geçmez' açıklamasında bulundu.

Hacettepe Üniversitesi (HÜ) Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, sosyal medya hesabından aşılama ve toplumsal bağışıklık sağlamayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Aşılama oranıyla ilgili bir grafik paylaşan Prof. Dr. Ceyhan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
İstanbul Esenler’de Sokaktan Geçenlere Kök Söktüren Kedi “Yedi Bela Hüsnü”
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
12.10.2021

Biri bu am.k çocuğunu sustursun. Bi boktan haberi yok. Oğlunun ceo olduğu firmaya peşkeş çekmek için g.tünü satacak p.zevenk. Aşı diye yırttı g.tünü toplum bağışıklığı olmaz dedi şimdi kapanma istiyor. Biri şunun fişini çekse keşke. Millet bitti ulan bitti. Ekmek alamayan insana toplum bağışıklığı ek önlem diyor. S.ktirip gitsin p.ç.

12.10.2021

Sosyal tesislerde gene bir kısıtlama gelmeli. Birçok kişi kızacak ama kafeler, AVM ler, Çay bahçeleri ve lokantalar hınca hınç dolu mesafe yok maske yok. Kardeşim bir çay ocağının önü bile 100 kişi. Dezanfaktan desen yok belediye ara sıra kaldırımları sabunlu su yapıyor okadar :D

12.10.2021

aşı karşıtlarının miting yapabildiği bir dönemde bir bok olmaz.

Geçen hafta özel üniversitenin önünde yaptılar ya. Rektör dahi gelip dertlerini dinledi ama hala devam ettiler. Bir de maske takan aşısını yaptıran öğrencilere laf atıyorlardı. Yok sıvı enjekte ettiler yok bizi yönetecekler. A gerizklılar adamlar bizi zaten yönetiyor, bunlarda zannediyorlar ki daha yeni başladılar.

TÜM YORUMLARI OKU (9)