Prime Alışveriş Festivali Boyunca Aldığınız Ürünün Fiyatı Sonradan Düşerse Aradaki Fark Amazon Hesabınıza İade

Amazon Büyük Ekim İndirimi başlıyor. 8-14 Ekim tarihlerindeki kampanyada güzel indirimler olacak gibi. Almak istediğiniz her şeyi alabileceğiniz Prime Alışveriş Festivali kaçırılmayacak fırsatlarla dolu. İndirim ve taksitli alışverişin yanında başka avantajlar da var! 

Bu avantajlardan biri de hesaba iade fırsatı. Amazon'un görülmemiş kampanyası hesaba iade nedir ve nasıl kullanılır sizin için anlattık!

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

'Bu içerik marka iş birliği içeriyor.'

Amazon Büyük Ekim İndirimleri başlıyor.

Ekim indirimlerinde birçok indirim var doğru ama bunun yanında başka kampanya fırsatları da var. 

Amazon'un en dikkat çeken kampanyası, hesaba iade kampanyası. İndirim festivali boyunca fırsat ürünlerinden aldığınız bir ürünün fiyatı 14 Ekim'e kadar düşerse aradaki fark size iade ediliyor.

Kampanya 8-14 Ekim tarihleri arasında geçerli!

Prime üyesi müşterilerdenseniz bu kampanya çok hoşunuza gidecek. Kampanya tarihlerinde Prime Alışveriş Festivali sayfasındaki Amazon ürünlerinden birini aldınız ve fiyatı 14 Ekim tarihine kadar düştü diyelim. Artık bunun için üzülmenize gerek yok! Çünkü Amazon aldığınız ürünün daha düşük fiyata satılması durumunda size aradaki farkı iade ediyor. 🥳

Ayrıca bunun için sizin hiçbir şey yapmanıza gerek yok. Amazon farkı hesaplayarak size geri veriyor.

Daha ne bekliyorsunuz, almak istediğiniz tüm ürünleri bu büyük alışveriş festivalinde indirimli fiyatlardan alabilirsiniz.

Prime üyesi olmak için hemen tıklayabilirsiniz.

Bu fırsattan yararlanmak için Prime üyesi olmanız gerekli demiştik!

Prime üyeliği sadece Amazon indirimlerinde işinize yarayacak bir şey değil elbette. Prime üyesi olduğunuzda sağladığı avantajlara şaşıp kalacaksınız. En güzel avantajı bedava ve hızlı kargo. Bunun yanında Amazon Prime Video'ya ek ücret ödemeden sahip olabiliyorsunuz. 

Bunlarla bitti sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Bunlara ek olarak sadece Prime'a özel fırsatlardan yararlanmak için de Prime üyesi olmanız gerekiyor. 

Bu ayrıcalıklara sahip olmak için hemen buraya tıklayabilirsiniz.

Prime avantajlarından yararlanabileceğiniz Prime Alışveriş Festivali 8-14 Ekim tarihleri arasında olacak. Sevdiğiniz markalarda güzel indirimler yakalayabileceğiniz kampanyayı takip etmek için tıklayın!

Popüler İçerikler

Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’i Vahşice Katleden Semih Çelik Hakkında Yeni Detay
Narin Cinayetinde Önemli Gelişme: Ölüm Yeri ve Saati Kesinlik Kazandı!
Narin Güran Cinayeti Bir Kayıp Çocuk Olayını Gün Yüzüne Çıkarabilir