Prenses Diana'nın Kardeşi Charles Spencer Kayıp Kate Middleton Hakkında Endişe Verici Açıklamalarda Bulundu

Kalplerin kraliçesi Lady Diana aramızdan ayrıldıktan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı... Kate Middleton hakkında endişe verici birçok haber yapılmaya ve iddialar ortalığı aleve vermeye son hızıyla devam ediyor.

Bugüne kadar sarayın biricik gelinlerinden biri olan ve hep "kraliyet ailesine yakışır şekilde" davrandığı için yüceltilen Kate Middleton'u çoğumuz Lady Diana'ya olan benzerliği ile de anıyoruz.

Ocak ayında geçirdiği ameliyattan sonra ortaya çıkan fototşoplu fotoğrafları sonrası sadece İngiliz halkını değil tüm dünyayı endişelendirmeye başlayan Galler Prensesi'nden hala bir haber yok...

Middleton'ın bu ayın başlarında çekilen bulanık bir fotoğrafta görülmesinin ardından, kraliyet gözlemcileri görüntünün fotoşopla değiştirildiği yönünde gerçekleri bir bir yayınlamıştı.

Prens William tarafından aldatıldığı düşünülen prensesin sağlığının kötüye gittiğine inanan kesim çoğunluktayken Kral Charles tarafından Camilla ile aldatılan ve evliliklerinde 3 kişi olduklarını korkusuzca açıklayan Lady Diana'ya benzetilen Middleton'un sonunun merhum prenses gibi olacağı en korkulan düşüncelerden biri.

Diana'nın nişan yüzüğünü taşıyan prenses, annesi öldüğünde babasına tepki gösteren William'ın tarafından aynı şeyleri yaşatmış olabileceği düşüncesi ise sinirleri tepeye çıkartmaya yetiyor.

Son olarak elde edilen bilgiye göre Prenses Diana'nın kardeşi Charles Spencer, Kate Middleton'ın sağlık sorunuyla ilgili 'gerçekler' konusunda oldukça endişeliymiş...

Prenses Diana'nın kardeşi Charles Spencer, Kate Middleton'ın "planlı karın ameliyatının" ardından nerede olduğunu çevreleyen komplo teorileri hakkında kraliuet ailesine en yakın kaynak olarak açıklamlarda bulundu.

BBC'nin Sunday with Laura Kuenssberg programına konuşan 59 yaşındaki Spencer, "Gerçekte ne olduğu konusunda endişeliyim" dedi.

Spencer röportajında, internetteki "komplo" teorilerini kız kardeşi Diana'nın ölümünü çevreleyen "basın saldırısı" ile karşılaştırdı.

Charles'ın eski eşi Diana, Ağustos 1997'de Paris'te paparazziler tarafından bir tünele kadar kovalandıktan sonra ölümcül bir araba kazasında öldüğünde 36 yaşındaydı...

42 yaşındaki Kate Middleton hakkındaki endişelerinden bahseden Spencer, "Bence o zamanlar daha tehlikeliydi, 1997'ye ve Diana'nın ölümüne dönüp baktığımda, ölümü o kadar şok ediciydi ki, paparazzileri destekleyen sektörün ne yapıp ne yapamayacağını daha dikkatli bir biçimde düşünmesine neden oldu” diyerek sözlerini bitirdi.

Prensese düzenlenebilecek herhangi bir 'tuzağın' 'Ahlaki bir yargıya sahip oldukları için değil, halk tarafından kabul edilemez olduğu için' yapılamayacağını iddia etti.

İlginizi çekebilir:

Şimdi Buna Nasıl İnanacağız? Öldüğü Düşünülen Prenses Kate Middleton İlk Kez Ortaya Çıktı!
Kate Middleton'un Başına Gelenler Hakkındaki Spekülasyonlar Sürerken Meghan Markle Sahalara Geri Döndü
William Bir Kere de Şaşırt! Kate Middleton Kayıplara Karışmışken Prensin Şen Şakrak Halleri Yok Artık Dedirtti

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
Topuklu Ayakkabısı Göze Batmıştı: Photoshop İddiasıyla Dillere Düşen Sinem Kobal Meseleye Son Noktayı Koydu!
YORUMLAR
19.03.2024

INGILIZ HALKININ BUKADAR MAL OLDUGUNU BILMIYORDUM.VERGILEROYLE BESLENEN KRALIYET UYELERI HALK ILE DALGA GECIYOR.ACIKLAMA YAPILMIYOR,HALK DA IZAH VERIN DEMIYOR:)))))

19.03.2024

Charles Spencer ingilterenin fesli popcornu aw gerçi popcorn da oralı

19.03.2024

Kadını Diana gibi yok mu ettiler yoksa. Williamın gizli ilişkisi ortaya çıkınca. İleride o Kadın da boşanır ya da kocası ölür Willamla evlenirse şaşırmayın.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ