Poşetten Forma Yapan Genç Fenerbahçe Taraftarına Büyük Jest

Fenerbahçe Kulübü, maddi durumu yetersiz olduğu için poşetten sarı-lacivertli forma yapan taraftarı 1 Eylül'de oynanacak olan Fenerbahçe-Kayserispor maçına davet etti.

Bayram twitter adresinden, "Poşetten forma olmaz dediler ama ben yaptım. Fenerbahçe'ye başarılar." mesajı ile birlikte fotoğrafını paylaştı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
YORUMLAR
12.08.2018

Forma hediye etme teklif edenler de Cimbomlu iyimi? Güzel ülkem benim. Seviyorum sizi lan.

12.08.2018

Görseli görünce, 5 yaşında ki Messi hayranı Murtaza Ahmadi geldi aklıma. Duyarlılığından ötürü arkadaşları tebrik ediyorum. "İyiliğin" herhangi bir kriteri yok.

12.08.2018

ya kızmayacaksanız bişey söyleyecem. bu fotoğraf bana çok reklam kokan bir hareket gibi geliyor, daha öncede böyle bir olay yaşanmıştı ama yanlış hatırlamıyorsam ıraklı küçük bir çocuk poşetten messi forması yapmış ve öyle top oynuyordu ve onu hiç tanımadığı kişiler sosyal medyaya taşıyıp aramışlardı. ama burada durum farklı, fotoğraftaki çocuk bu işlerin prim yaptığını anlayacak yaşta ve üzerine sarı-lacivert bir poşet takıp foto çekip yollamış. yani top oynarken veya sokakta öyle dolaşırken başkaları tarafından görülüp sosyal medyaya taşınmamış. ve görülüyor ki çocuk amacına da ulaşmış.

12.08.2018

Evet nedense bana da öyle geliyor

TÜM YORUMLARI OKU (19)