Portishead Bugün İlk Kez İstanbul'da

23 yıllık kariyerlerinde sadece 3 albüm yapmış olmalarına rağmen trip-hop'ın en büyük isimlerinden olan grup, Midtown Fest kapsamında Küçükçiftlik Park'ta sahne alacak

Bristol’un dünya müziğine kazandırdığı efsanevi İngiliz grup Portishead, bugün ilk kez Türkiye’de konser verecek. Küçükçiftlik Park'ta Midtown Fest kapsamında gerçekleşecek konserde Portishead'den önce The Away Days, Savages ve The Ringo Jets sahne alacak.

1991 yılında Geoff Barrow ve Beth Gibbons tarafından kurulan Portishead, 23 yıllık kariyerlerine birbirinden özel 3 başyapıt sığdırdı. İsmini, Barrow’un doğduğu şehirden alan grup, 1994 yılında “Dummy”, 1997 yılında grupla aynı ismi taşıyan “Portishead” ve 2008 yılında “Third” isimli albümlerini piyasaya sürdü.

Milliyet Sanat

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Galatasaray-Samsunspor Maçındaki Son Dakika Pozisyonu Çok Konuşuldu
En Düşük Emekli Maaşı İçin SGK Uzmanından Çok Konuşulacak Tahmin
Devlet Bahçeli’den Terörsüz Türkiye Açıklaması: “PKK’nın Kurucu Önderliğinin Mesajları Makuldür”