Portekiz'de Rüzgar Kerem Aktürkoğlu İçin Terse Döndü

Benfica'da hem Orkun Kökçü hem de Kerem Aktürkoğlu ülkemizi temsil eden iki isim. Orkun'un takımın liderlerinden olduğu Benfica'da , Kerem de hızlı bir giriş yapmıştı. Kerem'in her maç skora katkı yapması sonrasında tribünler de büyük sevgi gösterilerinde bulunuyordu. Ancak o günleri Kerem artık mumla aratıyor.

Rüya gibi başlangıç yavaş yavaş kabusa dönüyor.

Galatasaray'dan sürpriz bir şekilde Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, gösterdiği performansla hepimizi gururlandırmıştı. Gol ve asist katkısıyla takımını taşıyan Kerem'e tribünlerden de büyük bir destek vardı. Ancak bir süredir Kerem o etkileyici günlerini aratıyor.

21 maçlık performanstan suskun maçlara...

Kerem, çıktığı 21 maçta 12 gol atarak büyük bir skor yükü üstlenmişti. Rio Ave'ye karşı Ekim ayında yaptığı hattrick ise hala akıllarda. Ancak Kerem o günden beri sadece 3 gol daha ekleyebildi istatistiklerine. Bu düşüş de onun tartışılmasına neden oldu.

Portekiz basını bu düşüşü konuşuyor.

Portekiz'de yayın yapan A Bola, Kerem Aktürkoğlu'nun performansını masaya yatırdı ve oyuncuyla ilgili dikkat çekici bir yoruma imza attı. 

Harry Potter' lakabına gönderme yapan gazete, Kerem için 'Sihirli değneğin tekrar çalışmasını ve büyünün tersine dönmesini istiyor' ifadelerine yer verdi.

İlginizi Çekebilir

Filistin Milli Takımı Kadrosunu Gazze'deki Yıkımı Göstererek Duyurdu
Emre Belözoğlu, Okan Buruk'a Karşı Hiç Kazanamadı
Euro 2032'de Türkiye'nin Ortağı İtalya Ev Sahipliğinden Çekilebilir
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Bilim İnsanları Açıkladı: Mars, Bilinenden Çok Daha Uzun Süre Yaşanabilir Olabilir
Asın Bayrakları: Türk Tasarımcı Dilara Fındıkoğlu, British Fashion Awards Gecesinde Vanguard Ödülü Aldı!
Avrupa'nın En Büyük "Fiyaskosu": 1 Milyar Euroluk Dev Havalimanı Çürümeye Terk Edildi
YORUMLAR

biraz sabretsinler.ışır son 7 8 maça hep öyleydi

15.03.2025

Türk işi işte. iyi başlarlar ama sonunu getiremezler

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ